Geri

Umurbey’de Fatih Projesi

Geyve Umurbey İlköğretim Okulu, Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu Fatih projesi için elektrik tesislerinde tadilat etti.

Editör Editör

Fatih Projesi: Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla, Bilişim Teknoloji araçlarının öğrenme-öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edilecek şekilde derslerde etkin kullanımı için; okul öncesi, ilköğretim ile ortaöğretim düzeyindeki tüm okullarımız son teknoloji bilgisayar donanımları, tablet pcler ve internet altyapısı ile donatılarak elektronik içeriklerle ve hizmet içi eğitimlerle desteklenecektir.

Umurbey İlköğretim Okulu müdürü Mehmet Emin Şimşir: “Okulumuzda Fatih Projesini uygulamaya geçirmek için elektrik tesislerinde yenilemeler yaptık. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen; Doğru Elektrik sahibi Şükrü, Serhat, Metin, Mehmet ve Lütfü Doğru’ya teşekkür ederim.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs