Geri

Doğa Yürüyüşünde Fidan Diktiler

Doğa yürüyüşünde fidan dikildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinin bu dönemki final yürüyüşü Karagöl-Acelle Yaylası'nda yapıldı.
Editör Editör

Doğaseverler, yürüyüşe başlamadan evvel Geyve’de yanan bir ormanlık alanda; 100 adet sedir ve 50 adet akasya fidanını toprakla buluşturdu. Doğa yürüyüşüne İl dışındaki yerleşim yerlerinden katılım da oldu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinin (trekking) bu dönemki finali Karagöl-Acelle Yaylası'nda gerçekleştirildi. Önceki haftalarda; Dikmen Tepe, Çiğdem Yaylası, Taraklı Orman Gözetleme Kulesi, Sülüklü Göl Karagöl Acelle Yaylası ve Keremali Çamlıca Gölü'nde gerçekleştirilen yürüyüşler, Karagöl-Acelle Yaylası'nda bu dönem için sonlandırılmış oldu. Yapılan doğa yürüyüşüne büyük ilgi gösterildi.

Sabahın erken saatlerinde 200 kişilik grup Kent Meydanı’nda buluştu. Doğaseverler yürüyüş grubu Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine tahsis ettiği otobüslerle yola çıktı.

Neşeli bir yolculuk sonrasında ilk olarak Geyve'ye uğrayan doğaseverler, ilçede yanan bir ormanlık alanda 100 adet sedir ve 50 adet akasya fidanını toprakla buluşturdu. Ankara'dan gelen bir grup yürüyüşe katıldı. Yürüyüş grubuna dışarıdan katılanlar; Acelle Yaylası'nın kendilerini çok büyülediklerini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden edinilen bilgiye göre, talep gelmesi halinde, doğa yürüyüşlerinin önümüzdeki dönemlerde de yapılabileceği belirtildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs