Geri

TOÇ-BİR Sen temsilcisi Salih Demir'den kahvaltı

TOÇ-BİR Sen Geyve Temsilcisi Salih Demir, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi bünyesinde sendika üyelerine kahvaltı ikramında bulundu.
Editör Editör

Toç – Bir Sen Geyve Temsilciliği, üyelerine Kültür Merkezinde kahvaltı verdi.

Kahvaltı programına; Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türyılmaz, Adapazarı Orman Bölge Bölge Müdür Yardımcısı Musa Çelebi, Kadastro Koordinatör Başkanı Ahmet Akbulut, Toç-Bir Sen İl Başkanı Bayram Özmen, yönetim kurulu üyesi Şeyda Demirel, İl Tarım Müdürü Abdullah Keskin, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Orman İşletme Müdürü Selçuk Kurtbal, Geyve Orman İşletme Müdür Yardımcısı Vedat Hasanoğlu, Merkez orman bölge şefleri, Taraklı Orman İşletme şefi, Pamukova Orman işletme şefi, Gümüşdere orman işletme şefi, Akdoğan işletme şefi, Doğançay işletme şefleri, Sağlık-Sen temsilcisi, Diyanet-Sen Geyve İlçe başkanı Hasan Gümüş, memur-sen, vakıf-sen, Bem Bir-sen, Büro-sen, Öz orman-sen, Yerel Kültür Derneği Geyve temsilcisi Sami Bölükbaş ile İlçe Tarım görevlileri katıldı.

Toç – Bir Sen Sakarya İl Başkanı Bayram Özmen: "Tüm çalışanların sendikalı olmasını istiyoruz. Sendikalı olmak ve sendikacılık bir gönül işi. Çalışanlar ilk olarak 2012 de toplu sözleşme yapacak. İş kolumuzda yetkili sendika memur-sen olacak, Toç bir-sen görüşme yapacak. Sendikasız çalışanları sendikalı olmaları için davet ediyoruz."

İl Tarım Müdürü Keskin: "Kahvaltı programını organize eden arkadaşlara ve sendika yönetimine teşekkür ederim."dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Programa katılan herkese başarılar dileyip teşekkür etti.

Orman Bölge Müdürü Türkyılmaz: "Bu tür toplantılar, insanların kaynaşması için çok önemli. Bu tür organizeler aileli yapılmalıdır. Aileler katılırsa daha verimli olur. Zira ailemizi bir sabah erken birde akşamdan sonra görüyoruz. Gündüz gözü ile görebilmek için bu tür organizelerin aileli olarak yapılması daha uygun olur. Hak-İş ile Türkiyede demokrasinin temelleri atıldı. 

Çalışanlar haklarını masada tartışacak. Sendikaya üye olmayanlar, toplu sözleşmeden istifade edemiyecek.

Mutlaka bir sendikanın üyesi olmak gerekiyor. Bu hususta Memur-Sen rüştünü ispat etti. Sendika üyeliği olmayanları üyeliğe davet ediyorum .Çalışanlar kendi branşlarındaki sendikalara sahip çıkmalıdır.Sendikalara üye olma mecburiyeti olmadığı gibi gerekliliği de vardır.

İç Huzuru temin ve dedikoduyu ortadan kaldırmak için 2012 den itibaren 7 işletme müdürlüğünde, bire bir sorun dinleme uygulaması yapılacak. Haftada 1 gün, belirlenen saatte personel dinlenecek. Buradaki maksat bu tür dedikodulara mahal vermemek içindir. Kahvaltı programına katılan herkese teşekkür ederiz."dedi.

Toç Bir – Sen Geyve Şube Başkanı Salih Demir: "Sendikamızın yararına inanarak üye olanları kutlarız. Üye sayısının artması için gerekli çabayı göstermenizi isterim. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz."dedi.

Kahvaltı programına orman işletme çalışanlarının yanı sıra tanıdıkları arkadaş ve dostları da rağbet etti.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek içim lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8954&HABER=Kultur_Merkezinde_kahv


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs