Geri

Sağlık Meslek Lisesi'ne Kameralı sistem

Geyve Sağlık Meslek Lisesi 2007-2008 öğretim ve öğrenim yılına yeni bir vizyon ile öğrenimine başladı.
Ali ARICI Ali ARICI



Okul Müdürü İsmail YEL önederliğinde Okul Aile Birliği, okulun fiziki yapısını ve labaratuvarlarını yenilyerek öğrenci ve öğretmenlerinin hizmetine sundu.



 Ses donanımı ve kamera sistemi kurulan Sağlık meslek lisesi'nde sınıfların donanımını Feta sıraları olarak yenilendi.





Merkezi kamera sistemi ile kontrol edilen okulda herhangi bir olumsuz duruma karşı nöbetçi öğretmen hemen müdahale edebilecek.





Okul Müdürü İsmail YEL, yapılan hizmetlerle yetinilmeyeceğini çağın teknolojik gelişimini anında öğrenci hizmetine sokcagını belirterek Öğretmen ve öğrencilere yapılacak hizmetlerin başarı ile geri döneceğinin bilincinde oldugunu açıkladı.



Okul çevresine ve binaların her katına yerleştirilen kameralar sayesinde bir yandan meydana gelebilecek olumsuzluklara anında müdahale edilebişeceğini belirten YEL, diğer yandan da muhtemel hırsızlık olaylarına karşı tedbir almış oluyoruz. Okula yerleştirdiğimiz kameralar hakkında hem öğrencileri hem de velileri bilgilendiriyoruz." dedi.





Eğitimde kaliteye vurgu yapan müdür ismail Yel,Okulumuzda BTS sınıfı oluşturduk ve teknik oadayı yeniledik.dedi.



Öğrenciler bu durumdam memnun olduklarını ayrıca Kamera sisteminin kurulmasından bu yana, her gün okuldan kaçan bazı arkadaşlarımız artık yere çöp bile atmıyor. Okulda hiç bir olumsuz durum olmuyor. Okulda bulunan bütün öğrenciler olarak daha dikkatli davranıyoruz." şeklinde görüşlerini açıkladı.







Yolun çamurlu oldugunu belirten Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, yazın yoldan bir araç geçtiğinde toz yututuyoruz.kışın ise her taraf çamur.Yetkililerlerden okul yoluna acil önlem alınması yönünde istekte bulundular.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs