Geri

Umurbey İ.O. her şey eğitim için

Geyve Umurbey İlköğretim Okulunda, öğrencilerin derslerdeki başarısının artması için çalışmalar sürüyor.
Editör Editör
Umurbey İlköğretim Okulu müdürü Mehmet Emin Şimşir: “Öğrencilerimizin başarısının artması için okulumuzu her türlü teknik araç ve gereçlerle donatmaya çalışıyoruz.

Her sınıfa projeksiyon ve akıllı tahta taktırdık. Can Bilişim yetkilisi serdar Aksoy, akıllı tahtayı kullanma semineri verdi. Düzenlenen seminere okulumuz öğretmenleri; Özgür Çoban, Mihriban Çil, Binnur Kaya, Adnan Dinçer, Burçin Genç Tarakçı ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Yasin Dinçer katıldı.

Velilerin ve Okul Aile Birliğinin desteğiyle almış olduğumuz bu araç- gereç sayesinde, öğrencilerimizin başarı seviyesi artıyor. Türkiye genelinde yapılan OKİSTİK deneme sınavına; okulumuz öğrencileri de katıldı. 3. sınıf öğrencilerimizden Kübra Akkaya, Hayat Bilgisi dersinden üstün başarı göstererek bütün soruları yaptı. Kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

Kübra Akkaya: “ Başarımı; beni her konuda destekleyen aileme ve öğretmenlerime borçluyum. Onlara layık olmaya çalışacağım.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs