Geri

Fidan dağıtıldı

Geyve Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ortaklaşa selvi fidanı dağıttı.
Editör Editör
Geyve Belediyesi- Geyve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği yaparak, vatandaşa; iki yaşında bin adet tüp selvi fidanı dağıttı.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “İnsanlarımıza ağacı sevdirmek için, fidan dağıttık. Çünkü ağaç sevgisi bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Peygamberimiz ‘Kıyamet kopuyor olsa bile, elindeki meyve fidanını dik.’ buyurmuştur.” dedi.

Geyve Orman İşletmesi müdürü Selçuk Kurtbal: Fatih Sultan Mehmet şöyle demiştir: ‘Ormanlarımdan bir dal kesenin, başın keserim.’

Canlılar; havadaki Oksijen’i alıp karbondioksit verirler. Ağaç ve bitkiler ise karbondioksit’i alıp fotosentez yaparak Oksijen verirler. Yani ağacın yaprağı, kirli havayı temizleyen ve oksijene çeviren filtredir.

Ağaçlar azaldıkça hava içinde bulunan Oksijen oranı da azalır.

Oksijenimizi çoğaltmak için bol bol ağaç dikmeli ve ağacı sevdirmeliyiz. Ağaç, insanların hayat kaynağıdır. Bunun için herkes ağaç diksin, ağacı korusun.“dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs