Geri

Kızılay Haftası kutlandı

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Kızılay Haftası programı düzenledi.

Editör Editör

Geyve ASML Kızılay Kulübü rehber öğretmeni Emine Büyüçağlayan’ın düzenlediği programa; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Milli Eğitim müdürü Alaattin Dişli, Geyve Kızılay temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın sunuculuğunu 12-A sınıfından Demet Cerrahoğlu yaptı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin dahili ve haricindeki düşmanlara karşı yurdumuzu kahramanca savunurken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve Van depremzedelerimizin aziz hatırası için bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı söylendi.

Gözde Bölükbaş, Ceyhun Yıldırım ve Yusuf Semerci konuşma yaptı. Kübra Ulu ve Hatice Kiracıoğlu şiir okudu. Kızılay yöneticisi Ahmet Tosun, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık yaptığı konuşmada: "Kızılay’ı sevmek insanlığı sevmektir. Çünkü; felaket nerede ise, Kızılay orada… Dün 17 Ağustos’ta Marmara’da, bugün de Van’da Kızılay her zaman mağdur insanların yanındadır. Hatta Afrika’daki insanlara bile yardım elini uzatmaktadır. Bunun için herkesin Kızılay’a maddi yönden destek olması gerekir. Özellikle ameliyat sırsında kana ihtiyacı olan hastaların, imdadına yine Kızılay yetişmektedir. Bundan dolayı herkesin; KAN BAĞIŞI’nda bulunmasını tavsiye ediyorum." dedi.

Program sonunda okul müdürü İsmail Yel, davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs