Geri

THK dan Yesevi'yi ziyaret

Geyve Türk Hava Kurumu başkan yardımcısı ve Geyve -Taraklı Yerel Kültür Derneği temsilcisi; Geyve Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
Editör Editör
T.H.K.Geyve Şubesi Başkanlığı olarak Şuayip Mert Geyve Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Havacılık Kulübünü ziyaret etti.

Kendisine Geyve-Taraklı Yerel Kültür Derneği Temsilcisi Sami Bölükbaş refakat etti.

Öğrencilere T.H.K. kurum logolu kalem ve defter dağıtıldı.

Geyve T.H.K. başkan vekili Şuayip Mert: “Büyük önder Atatürk’ün kurduğu Türk Hava Kurumunu çocuklara ve gençlere tanıtmak, yararlarını anlatmak, havacılığı sevdirmek için okullarımızdaki havacılık kulüplerini ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum.

Okul Müdürü Zekai Çil ile Havacılık Kulübü Danışman Öğretmeni Mehmet Çal’a misafirperverlikleri ve havacılık konusundaki hassasiyetleri için kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.

Okul müdürü Zekai Çil: “2011-2012 Eğitim-öğretim yılında okulumuzda ilk defa kurulan havacılık kulübü sayesinde çocuklarımıza gençlerimize havacılığı tanıtmak istiyoruz.

Havacılık alanında Türk Hava Kurumunun üstlendiği misyon büyüktür. Öğrencilerimiz kurumunuzu tanıdıkça onur duyacaklardır. Okulumuza gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs