Geri

Şiir Gecesi’ne yoğun ilgi

Geyve ve Alifuatpaşalılara Hizmet Derneği tarafından hazırlanan şiir gecesi, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.
Editör Editör

Programın sunumunu Enes Öztürk yaptı. Program, İstiklal Marşının konukların katılımı ile birlikte söylenmesiyle başladı.

Hafız Ebubekir Yücel, Kur’an-ı Kerim okudu.

Programa; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, Geyve, Alifuatpaşa ve değişik yerleşim yerlerinden bayan, erkek yaklaşık olarak 2 Bin kişi katıldı.

Dernek Başkanı Dr. İsmail Karadayı: “15 Şubat 2006 tarihine kurulan derneğimiz, milli ve manevi değerlerimizi el üstünde tutma anlayışı içerisinde sizlerin teveccühleri ve yardımları ile çalışmalarına devam etmektedir.

Yaptığımız etkinliklerle ve sizlerin yardımlarıyla almış olduğumuz arsamıza; eğitim merkezi, dernek merkezi, gençlik merkezi, misafirhane, konferans salonu birimlerini içine alacak olan binamızı inşa etmek istiyoruz. Hayırlı ve güzel bir gece geçirmenizi dilerim."

Karadayı sözlerini şu veciz ifadeyle bitirdi: "Bizlere yapacağınız yardımlar bir çivi bile olsa yeter. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir askeri, bir asker bir orduyu, bir ordu bir savaşı ve bir savaş ta bir milleti kurtarır."dedi.

Geyve‘Gül Çocuk Kreşi’ öğrencileri Hadis-i Şerif mealleri ile ilahiler okudu.

Dursun Ali Erzincanlı; kendine has yorumları ile şiirler sunup yorumlar yaparak gelen misafirlere duygu dolu anlar yaşattı.

NOT: Fotoğrafların tamamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8653&HABER=Siir_Gecesi’ne_

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs