Geri

Müjde! Hizmet ayağınıza kadar geldi

Fizik tedavi, romatizmal menşeli hastalıklar ve akupukturla masaj tedavisi için uzaklara gitmeğe gerek kalmadı. Hizmet ayağımıza kadar geldi.
Editör Editör

Batı'nın Bilim tekniği ile birleştirilmiş Doğu'nun şifalı Yeşim Taşları çeşitli rahatsızlıkları tedavi edip şifa dağıtmağa devam ediyor.

Migun tedavi merkezinde; ameliyat aşamasına gelmemiş bel ve boyun fıtıkları, kireçlenme ile buna bağlı ağrılar, romatizma, kulak çnlaması, hormonal bozukluklar, tansiyon, kolesterol, şeker ve sinir hastalıkları üzerinde belirgin iyileşmeler sağladığı onlarca ülke sağlık bakanlıkları tarafından ve üniversitelerce tescil edildi.

Amerika ve uzakdoğu ülkelerinde fizik tedavi hastalarının ameliyat ihtiyaçalrını belirgin oranda düşürdüğünden, hastalara reçete ile verilmeğe başlandı.

Tedavi seansı ise bel ve boyun fıtıklarında asgari bir ay günde 45 dakika, kireçlenmelerde iki ay önerilmektedir.

Fizik tedavi hastalarının aşırı kilo problemlerinde sertifikalı besin danışmanı kontrolünde kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme bilgisi de verilmektedir.

Adres: Camiikebir Mahallesi Dere Sok. No: 1 GEYVE

Musa Erözer

GSM: 0 532 262 08 09
NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8622&HABER=Mujde__Hizmet_
Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs