Geri

Geyve standına büyük ilgi

Ankara'da ilk defa gerçekleştirilen "Sakarya Tanıtım Günleri" Atatürk Kültür Merkezinde açılan Geyve standı büyük ilgi gördü.
Editör Editör

Her alanda Sakarya kültürünü tanıtılmasının amaçlandığı ve "Sakarya Nehri Ankara'ya akıyor" sloganı ile başlayan "Sakarya Tanıtım Günleri" etkinliğinde Geyve standı en ilgi çekici, en renkli stant oldu.

22 Eylül 2011 tarihinde Ankara’da açılan “Sakarya Tanıtım Günleri” etkinliğinde Geyve Standı büyük ilgi gördü. Geyve standındaki granit üzerine resim çalışması yapan Hasan Akmeşe ve Taraklılı Kaşık Ustası Sabri Özşahin renk kattı.

Geyve standına; Sakarya valisi Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, Ayşenur İslam, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müşaviri Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya eski milletvekili Recep Yıldırım, Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Karaçayır, Usta Öğreticiler Nagihan Özdemir ve Şengüler Bostancı, Geyve Ziraat Odası ve Geyve muhtarlar derneği başkanı Süleyman Pınar, Geyve sulama birliği başkanı İsmail Aşçıoğlu, Geyve Esnaf ve Sanatkârlar Odası adına Işık Zeytinyağı Fabrikası, Köprübaşı Köyü’nde faaliyet gösteren Mavi Çiftlik Süt ve Süt Mamülleri Gıda Hayvancılık Ltd.Şirketi katıldı.

Standın hazırlanmasına Geyve Kaymakamlığı ve Geyve Belediyesi de katkılarda bulundu.

NOT: Fotoğrafların tamamını SAKARYA BÖLGE HABER'deizlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8608&HABER=Geyve_standina_buyuk_i
Mustafa Hamdullah ERGİN

 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs