Geri

Muhtar dediğin böyle olur

Yukarı Bağlarbaşı Köyü Başlar Deresi mevkisindeki alana tüm uyarılara rağmen çöp dökülmesinin önüne geçilemediği için mezarlığın alt bölümüne çit çekildi.
Editör Editör

Bağlarbaşı Köyü Muhtarı Nuri Yıldırım ve köy halkının katkısıyla yaptıkları çalışma sonucu çöp dökülen bölge temizlendi.

Temizlenen bölgeye tekrar çöp dökülmesini engellemek için etrafı çitle çevrildi. Çöp imha ve çit çevirme işlerinde muhtar bizzat kazma elinde çalışarak vatandaşına örnek oldu.

Köy muhtarı Yıldırım: “Aşağı ve yukarı Bağlarbaşı’nı birbirine bağlayan yolun kenarına vatandaş araçlarla gelerek çöplerini döküyordu.

Çöp dökülen yerin karşısı mezarlık olduğundan dolayı mezarlığa gelen veya yoldan geçen vatandaşlar çöplerin kokusundan rahatsız olduklarını dile getiriyorlardı.

Bunu önlemek maksadıyla önce çöpleri yakarak imha ettik. Daha sonra köylümüzün de yardımları ile etrafını çitle çevirdik.

Maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs