Geri

Adapazarı Geyveliler Derneğinden iftar

Adapazarı “Geyveliler Kalkınma ve Dayanışma Derneği” birlik beraberlik ve dayanışma örneğini göstermek için iftar yemeği verdi.
Editör Editör

Birlik beraberlik
Adapazarı’nda ikamet eden Geyveliler kendi aralarında Geyveliler Kalkınma ve dayanışma Derneği kurarak sosyal faaliyetlerine başladı. Dernek yönetimi her yıl geleneksel hale getirdiği faaliyeti bu yılda birlik beraberlik ve dayanışma örneğini göstermek için iftar yemeği verdi.

Pekiştirme iftarı verdik
Adapazarı Geyveliler Kalkınma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ekrem Şimşirel; GEYVE HABER Muhabirimize: “Geyveli hemşehriler olarak birlik beraberlik dayanışmanın bir örneğini göstermek ve pekiştirmek için Geyveliler olarak iftar verdik.

Devam ettireceğiz
Sakarya’da bulunan Geyveli hemşehrilerimizi bir araya getirmek amacıyla kurmuş olduğumuz derneğimizde bu geleneğimizi daha sonraki yıllarda da devam ettirmeğe gayret göstereceğiz. Davetimize iştirak eden ve edemeyen tüm davetlilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

İştirak eden konuklar
Davete Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Rize Çay-Kur eski genel müdürü Tarım bakanlığı müşaviri Ekrem Yüce, İstanbul Geyveliler Dernek başkanı Bülent Kaya, İl genel meclis üyesi Neşet Çakır, GEYVE HABER Yazı İşleri Müdürü Mustafa Hamdullah Ergin’in yanı sıra Geyve’den gelen ve Adapazarı’nda yaşayan Geyveliler katıldı. Menü de çorba, et kavurma, pilav, ayran, tatlı ve salata ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs