Geri

Duman’ların çifte mutluluk günü

Emekli Tarım Kredi kooperatif müdürü Ekrem Duman ile eşi Geyve Mahalle başındaki GÜLBAHAR GİYİM’in sahibi Gülbahar Duman'ın kızları; Tuba ve Elif Duman fakülte bitirerek ailelerine büyük mutluluk getirdi.
Editör Editör
Tuba Duman; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni başarıyla bitirdi. Kardeşi Elif Duman ise; Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Geyveli olan ve biri Hukukçu diğeri Biyolog insanımız yetişti.

Biyoloji bitiren Elif Duman aynı zamanda formasyon eğitimi de almış olup geleceği hakkında vereceği nihai kararı kendisi belirleyecek.

Tuba Duman İstanbul Moda’da hukuk bürosunda, Elif Duman ise Bitkisel Ürünler olarak GNC ilaç şirketinde çalışmakta.

Tuba ve Elif Duman’ın babaları Ekrem Duman: “Her iki kızım da üstün başarı göstererek Fakülteyi bitirdikleri için ailece çok mutlu olduk. Ülkemize yetişmiş birer değerli eleman vermenin gururu içindeyiz.

ALLAH herkese böyle evlatlar nasip etsin. İçinde bulunduğumuz durumu şu anda kelimelerle ifade etmekten aciziz. Emeği geçen bütün öğretmenlerine müteşekkiriz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs