Geri

Adapazarı'nda katliam gibi kaza!VİDEO

Adapazarı D-100 karayolunda 5 aracın karıştığı zincirleme kazadailk belirlemelere göre 2′si çocuk 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Editör Editör
Adapazarı D-100 karayolunda 5 aracın karıştığı zincirleme kazadailk belirlemelere göre 2′si çocuk 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre kaza Erenler İlçesi D-100 karayolu Bekirpaşa ışıklı kavşağında meydana geldi. Sürücüsü tespit edilemeyen 41 NC 511 plakalı tır İstanbul’dan Ankara istikametine seyir halinde iken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak ters yöne girdi. Ters yöne giren tır karşı yönden gelen sürücüsü tespit edilemeyen 54 ER 499 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlara aynı yolda seyreden özel bir diyaliz merkezine ait 06 NAJ 045 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışan araçlara aynı yolda seyreden çekicisi ve dorsesi 61 K 2592 ve 34 BE 7624 plakalı dorseli tırın çarpması ile zincirleme kaza meydana geldi.Kazadan sonra tam bir can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda Ambulans ve İtfaiye sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi yakında bulunan bir fabrikada hekim olarak görev yapan Doktor Hasan Balaban yaptı. Balaban yerde yatan yaralılara tek tek müdahale ederek onları hayatta tutmaya çalıştı. Yolcu minibüsünün içinde sıkışan yaralılar kurtarma ekipleri tarafındna araçtan tek tek çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale yaptı. Yaralılar ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla Ambulanslara taşındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kimlikleri tespit edilemeyen 2′si çocuk 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay’da olay yerine gelerek bilgi aldı. Yaralıların Hastanelerde tedavileri devam ederken, Jandarma kaza ile ilgili araştırma başlattı.
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs