Geri

MHP Alifuatpaşa'dan destek istedi

MHP'li adaylar Alifuatpaşa'da halka hitap etti
Editör Editör

MHP adayları Gökhan Taşdeviren, Oya Arapoğlu ve Enver Toçoğlu, MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir, MHP İl Yönetim Üyesi Sebati Koçsar, MHP Alifuatpaşa Belde Başkanı İlhan Koçar ve bir çok partili katıldı.

MHP Sakarya Milletvekili Adayları Gökhan Taşdeviren, Oya Arapoğlu ve Enver Toçoğlu Alifuatpaşa’da vatandaşlarla birlikte oldu. Alifuatpaşalıların büyük sevgisine mazhar olan milletvekili adayları konuşmalarıyla vatandaşlardan büyük alkış aldılar. Sırasıyla söz alan vekil adayları çok önemli konulara değindi.
TAŞDEVİREN: LOJİSTİK SEKTÖRÜ REKABETÇİ PEKİ MEYVECİLİK YAPANLAR NEDEN DEĞİL?
MHP Sakarya milletvekili adayı Gökhan Taşdeviren: “Yaklaşık 60 gündür özellikle program çakışmasından dolayı Toçoğlu ve Arapoğlu ile Sakarya’nın köylerini dolaşıyoruz. Hergün enaz 1.500 kişi ile karşılaşıyoruz. Alifuatpaşa’da tarım ve buna bağlı hayvancılık sektörü var. Avrupa ve Rusya nakliye sektörü ile inanılmaz rekabet eden Türk Lojistikçileri başarılı durumdalar. Neden? Çünkü; TIR çekicisi ve treyler aynı maliyet, mazot yakın maliyet, yedek parça maliyeti eşdeğer seviyelerde, işçilik bizde biraz daha ucuz. Sonuç; lojistik sektörümüz Avrupa ve Ortadoğu’yu sallıyor. Peki neden tarımda rekabet edemiyoruz? Çünkü aynı maliyetlerle işe başlamıyoruz. Yakıt pahalı, KDV, ÖTV çiftçinin sırtında, destekleme primleri düşük, milli gelirden aldığı pay düşük,fiyat istikrarı yok Avrupa’da var. Sonuç; Türk çiftçisi rekabet edemiyor, eziliyor. Gelin milletvekilleri olarak el kaldırın, çiftçinin bütçeden payını artırın, bu işi çözün. Yapmayacaksanız bize bırakın biz çözelim.” dedi.
ARAPOĞLU : BU SEFER OYLARINIZI MHP' YE VERECEKSİNİZ

Sakarya milletvekili adayı Oya Arapoğlu: “YGS sınavlarında şifre meseleleri ile gençlerimizin umutlarını körelttiler, güvenlerini yitiren gençlerimize ekranlardan açıklama yaptılar. Dediler ki “Ben açıklamaları yeterli buldum. Ben tatmin oldum” Siz de tatmin olun şeklinde açıklamalar yaptılar. Dediler ki “Sehven bir şeyler olmuştur, acemiliğe gelmiştir” O halde si z de sehven bir oy verdik, sehven ikinci defa oy verdik ama bu sefer sehven oy vermeyeceğiz, bu sefer aslen oylarınızı MHP’ye vereceksiniz.” dedi.


TOÇOĞLU : BURASI ER MEYDANI
MHP Sakarya milletvekili adayı Enver Toçoğlu: “Gelsinler; burası er meydanı! Benim söylediklerime karşı açıklama getirsinler. Dört ayda 33 Milyar dolar cari açık verdiniz. Bunu neyle kapatacaksınız? En son deniz otobüslerini sattınız, doğal gaz dağıtım pazarlamasını satmaya çalışıyorsunuz. Doğal gaz, su aboneliği deyip geçmeyin. Sakarya’da 480.000 su abonesi var, 1 TL ilave edilse ayda 480.000 TL yapar, 2 TL ilave edilse neredeyse ayda 1 Trilyon yapar. 26 Milyon telefon abonesi var, ayda 14 TL topluyor ister konuş ister konuşma ayda 360 Trilyon para toplar. Bizim paralarımızın nereye gittiği açık. Bizim paralarımızın nasıl yabancılara peşkeş çekildiği aşikâr. Biz bu politikalara son vereceğiz.” dedi.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs