Geri

GETEF 2011 fuarı açıldı

Geyve Eğitim ve Teknoloji fuarı(GETEF) açıldı. Eğitim ve Teknoloji fuarı; Geyve Kapalı Spor Salonu’nda vatandaşların ziyaretine sunuldu.
Editör Editör

Geçen yıllarda da yapılan GETEF2010’un gördüğü yoğun ilgiden sonra GETEF2011’e Fuar kapsamında İlçe Merkezi; Geyve METEM, Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Geyve Halk Eğitim Merkezi, Geyve İlköğrtetim Okulu, Geyve Kazımpaşa İlköğretim Okulu, Geyve Osmangazi İlköğretim Okulu, Geyve Anadolu Lisesi, Geyve Hasan Melih Can Anaokulu, ve Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Alifuatpaşa Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerimizin yaptıkları projeler ve faaliyetler sergilendi.

Fuar, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Geyve Emniyet müdürü Şaban Doğan, Geyve Garnizon komutanı Jandarma Üstğm. Lütfü Varol, Geyve MEM Alaattin Dişli, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından gezildi.

Stantların başında nöbet tutan öğrenciler tarafından yaptıkları ürünler hakkında teknik bilgiler verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs