Geri

Sabitek Günlerinin En İyi Standı Geyve HEM Seçildi

24-25-26 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenen Sakarya Bilim, Teknoloji, Eğitim ve Kariyer Günlerinin (SABİTEK), En iyi Standı Geyve HEM (Halk Eğitimi Merkezi)nin Standı seçildi.

Editör Editör

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SASİAD) işbirliğiyle Kapalı Pazar Yeri'nde 3 gün süren fuarın sonunda, "En İyi Stant Yarışması" düzenlendi.
Halk Eğitim Merkezleri kategorisinde Geyve ve Taraklı Halk Eğitim Merkezleri birinci, Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ikinci, Hendek Halk Eğitim Merkezi üçüncü seçildi. Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Birincilik ödülü İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi ÜNAL tarafından verildi.


Halk Eğitim Merkezi Müdürü İrfan KARAÇAYIR: “24-26 Mayıs 2011 tarihleri arasında Serdivan ilçesinde açılan kısa adı SABİTEK olan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sakarya Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Kariyer Günleri Etkinliğine katılan Müdürlüğümüze bağlı Usta Öğretici ve Kursiyerler hazırladıkları stantla ve gösterdikleri performansla organizasyona katılan Halk Eğitimi Merkezleri içinde 1.lik ödülene layık görüldüler. Müdürlüğümüzü başarı ile temsil ederek 1. olan Usta Öğretici ve Kursiyerlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Yarışmanın "Endüstri Meslek Liseleri" kategorisi dalında Şenpiliç TEML birinci, Mehmet Akif Ersoy TEML ikinci, Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.


 "Kız Meslek Liseleri" kategorisinde Serdivan Kız Teknik Meslek Lisesi birinci, Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi ikinci, Adapazarı Kız Teknik Meslek Lisesi üçüncü oldu.


"Liseler" kategorisinde Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Ali Dilmen Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
 "Özel Eğitim Kurumları" kategorisinde Kanada Eğitim Uygulama Okulu birinci, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ikinci, Şehit Ali Borinli Uygulama Okulu üçüncü oldu.

 "Özel Sektör" kategorisinde Güler Kırtasiye birinci, Arka Plan Sanat Galerisi ikinci, Ada Sakarya Turkcell de üçüncü oldu.


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs