Geri

MHP İl Başkanı Orhan Ünver

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladı...



Ali ARICI Ali ARICI

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Ünver, “Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük zahmetlerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en başta sizlerin görev ve sorumluluğunuzdur. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti'ni omuzlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız. Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içinde üstesinden gelinemeyecek bir sorunun bulunmadığını unutmamamız gerekir. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek hiç bir kimsenin, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun, huzur ve güvenliğimizi bozmasına fırsat vermemeliyiz. Ay yıldızlı bayrağımızın altında hepimizin bir ve bütün olarak yaşamasına imkan sağlayan demokratik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetidir. Tüm kurumlarıyla dimdik ayakta olan devletimiz, gelen saldırılara karşı Cumhuriyetin temel değerlerini korumaya sonuna kadar kararlıdır. Bu durumun sonsuza kadar devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ünver şunları söyledi; “1919 şartlarının yeniden yaşanmaya başlanıldığı günümüzde, aynı şevk ve heyecanla ülkemiz üzerindeki kara bulutları dağıtmaya ve sonsuza kadar birlikte yaşamaya olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşünceler yarınlarımızın teminatı olan siz değerli gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramınızı kutlarım.”
 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs