Geri

Üniversite öğrencilerinden Engelliler gecesi

Öğrenciler, Engelliler İçin Eğlence Düzenlediler…




Ali ARICI Ali ARICI

Alifuatpaşa MYO Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri, engelliler için eğlence gecesi düzenledi.
Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen gecenin amacının; engellilerin sorunlarını duyurmak, duyarsızları harekete geçirmek ve birlikte eğlenmek olduğu açıklandı.
Gecenin sunuculuğunu; Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencisi Özlem Topçu yaptı.
Geceye; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, HEM Müdürü İrfan Karaçayır, Kültür Merkezi Müdürü Raci Yılmaz, Geyve İÖO Türkçe Öğr. İbrahim Açılan ve Sınıf Öğr. Alaattin Balcı ve veliler katıldı.
Sunucu Topçu kısa konuşmasında; gecenin düzenlenmesinde ilham kaynağı olan Kazım Mert’e, Geyve İÖO Öğretmenleri İbrahim Açılan ve Alaattin Balcı’ya, Kaymakam İdris Akbıyık’a, Geyve Engelliler Derneği Başkanı Sabahattin Zorlu’ya, Kültür Merkezi Müdürü Raci Yılmaz’a teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Akbıyık ve Engelliler Derneği Başkanı Zorlu, konuklara kısa birer hoş geldiniz konuşması yaptı. Öğrenci Semih Çetinkaya da konuklara kısa bir konuşma yaptı.
AFPş. MYO Öğrencileri; Çiğdem Karakartal ‘Gitmek gitmek isterim’ ve Ümit Urun ‘Yaş 35’ şiirlerini seslendirdi.
Öğrencilerin sahnelediği ‘Ben senin yaşındayken’ skecinden sonra, Okul Öğrencisi Merve Can ‘Küçücük kuş’ şarkısını söyledi.
‘Tahir ile Zühre Meselesi’ şiirini Tuğba Gürbüz, ‘Kar ‘ şiirini Ayşe Gümüş seslendirdi. Öğrenci Asu ‘Senden Başka’ ve ‘Ateş Böceği’ şarkılarını söyledi.
Merve Can’ın ‘Ne Olacak Halim’ şiirini seslendirmesinden sonra, ‘Hasta Ziyareti’ adlı skeç sunuldu.
Öğrenci Semih Çetinkaya ‘Ben Sana Mecburum’ şiirini seslendirdi.
‘Gülsümün Kısmeti’ adındaki skeçten sonra, öğrencilerden oluşan koro konuklara şarkılar sundu. Koro ve konuklara ikramlardan sonra eğlence programı sona erdi.

NAMIKCİHAN

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs