Geri

Dişli, Geyve’de AK Parti, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve’de AK Parti ilçe teşkilatını, kaymakamlık ve Geyve belediyesini ziyaret etti.
Editör Editör
Dişli önce AK Parti Geyve ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Murat Kaya, Adapazarı belediye başkanı Süleyman Dişli, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alifuatpaşa beldesi belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, belde yönetim kurulu, AK Parti Gençlik Kolları başkanı Orçun Özkan ve üyeleri ile vatandaşlar da yer aldı.

Dişli AK Parti İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi: 'Seçime en hazır partiyiz. Teşkilat her fırsatta hazır olmalı. İlimizin güney ilçelerini 1 hafta süreyle ziyaret edeceğiz. 2011 de neler yapacağımız belli. İl ve ilçe yönetiminde bulunan arkadaşlar neler yapıldığını ve neler yapılacağını bilmek zorundadır.

Köylerimizdeki arkadaşlar ihtiyaçları konusunda önce ilçe teşkilatı daha sonra il yönetimi bunların halledemediği bir iş olursa daha sonra bize gelmeleri gerekir. Bu durum hiyerarşik bir şekilde devam etmesi lazım. Basit bir iş için bize gelmesi gerekmez. İlçe başkanı ile il başkanı da olayı bize bildirmesi gerekir. Bunun için bizlere gerekli bilgiler verimeli.

İlçeler 12 Haziran seçimlerine kilitlenmiş durumda. Yapılan hizmetlerimizi satamıyoruz. İlçelerimizdeki kanaat önderlerini ziyaret edelim, beklentilerini öğrenelim. Vizesiz yolculuk sağlandı. Ürünlerimizi daha kolay dışarıya satacağız. Bu seçimlerden güçlü bir iktidar çıkaracağız. Tüm anketler AK Partinin nin tek başına iktidara geleceğini gösteriyor. Biz klasik parlamento seçimlerini kazandık, 2023 yılını planlıyoruz.”dedi.

Milletvekili Şaban Dişli ve beraberindekiler daha sonra İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Akbıyık konuklarına kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. Şimdiye kadar yapılanları ve yapılacak olan proleler ile ilgili bilgileri anlattı. KÖYDES projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Yapımı devam eden Ziraat Kompleksi inşaatındaki bazı sıkıntıları bildirdi.

Dişli ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Milletvekili Dişli’ye İlçenin sorunlarının çözümündeki yardımları için ‘Teşekkür Plaketi’ verdi. Dişli: “Geyve belediye başkanı Murat kaya’nın nezaket göstererek bize plaket vermelerinden dolayı gururlandım. Kendilerine teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs