Geri

Milletvekili Dişli Geyve’de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve İlçesinde seçim kampanyası ile ilgili olarak ziyaretlerde bulundu.
Editör Editör

Dişli ilk olarak AK Parti Geyve ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Murat Kaya da hazır bulundu. Ziyarette AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve vatandaşlar da yer aldılar.
Dişli AK Parti İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi: 'Seçime en hazır partiyiz. Teşkilat her fırsatta hazır olmalı. İlimizin güney ilçelerini 1 hafta süreyle ziyaret edeceğiz. 2011 de neler yapılacak belli. Yönetimde bulunan arkadaşlar neler yapıldı, neler yapılacak bilmek zorunda. Köylerimizdeki arkadaşlar ihtiyaçları konusunda bizlere bilgi vermeli. İlçeler 12 Haziran seçimlerine kilitlenmiş durumda. Yapılan hizmetlerimi satamıyoruz. İlçelerimizdeki kanaat önderlerini ziyaret edelim, beklentilerini öğrenelim. Vizesiz yolculuk sağlandı, ürünlerimizi daha kolay dışarıya satacağız. Bu seçimlerden güçlü bir iktidar çıkaracağız. Tüm anketler AK Partinin nin tek başına iktidara geleceğini gösteriyor. Biz klasik parlamento seçimlerini kazandık, 2023 yılını planlıyoruz.”
Milletvekili Şaban Dişli ve beraberindekiler daha sonra İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Akbıyık konuklarına kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı, yapılanları aktardı köydes projeleri ile ilgili bilgiler verdi ve yapımı devam eden Ziraat Kompleksi inşaatındaki sıkıntıları aktardı.
Dişli ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti. Kaya, Milletvekili Dişli’ye İlçenin sorunlarının çözümündeki yardımları için ‘Teşekkür Plaketi’ sundu.

NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs