Geri

Alemlere Rahmet Peygamberi

Geyve Müftülüğü ‘Kutlu Doğum Haftası’ dolayısıyla Alemlere Rahmet Peygamberi olan Hz. Muhammed(sav) anma programı düzenledi.

Editör Editör

Geyve Merkez Sinan Bey Camii’nde düzenlenen programa Kuran-ı Kerim okunarak başlandı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Duran: “doğumuyla dünyayı şereflendiren, gönüllerimizin sultanı, iki cihan güneşi
Hz. Muhammed(sav) Peygamberimizi anmak ve anlatmak için
İçin toplandık. Allah bizleri O’na layık eylesin.” dedi.

Sakarya müftü yardımcısı Muhammet Suiçmez: “Mevlam bizlere birçok nimetler vermiştir. Buna karşılık bizim de görevimiz Kuran-ı Kerimin ayetlerine Peygamberimizin sünnetine uygun yaşamak olmalıdır.” dedi.

Sakarya merkez vaizi Mustafa Dinç: “Teneffüs zili çaldıktan sonra talebe, ders dinlemez; ezan okunduktan sonra da cemaat vaaz dinlemez. Fenni kovanların (Genç Hatipler) yanında, beni gibi kara kovana yer yok. Ama kara kovanın balı daha şifalıdır…

Peygamber Efendimizin hanımları, Müslümanların annesidir.
O halde her insan ana dilini öğrenmek zorundadır. Türk olduğumuz için Türkçeyi öğrendiğimiz gibi, Müslüman olduğumuz için de Arapçayı öğrenmemiz gerekiyor. Çünkü kabir suali Arapçadır. Hayat çizgisini Allah(cc) kelamına ve Peygamberimizin sünnetlerine göre düzenleyenler, iki cihanda da huzura erer.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs