Geri

Çay vadisi evleri temeli atıldı

Alifuatpaşa'ya SEMİKS İNŞAAT tarafından yapılacak 208 dairelik konutların temel atma töreni okul mahallesinde yapıldı
Editör Editör
Temele ilk harcın akıtılması Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık tarafından şartelin açılması ile başladı. Törene Geyve vergi dairesi müdürü Ali Kalkan, Geyve vergi dairesi müdür yardımcısı Zeki Aytan, Geyve Emniyet müdürü Şaban Doğan, Geyve ziraat bankası müdürü Ekrem Ak, Geyve PTT müdürü İsmet Alev, Geyve kaymakamlık yazıişleri müdürü Atilla Vardar, Alifuatpaşa Belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan SEMİKS inşaat sahibi Saadet Şahbaz: “Alifuatpaşa’da yapmağa başladığımız konut inşaatının hayırlı olmasını dilerim. SEMİKS inşaat olarak bu alanda her türlü donanım ve tecrübeye sahibiz.

Para kazanmayı hedeflerken, kazancımızın helal ve hak edilmiş olması bizim birinci hedefimizdir. Biz çağın koşullarına uygun, sağlıklı nesillerin yaşayabileceği konutlar yapacağız. Yapacağımız konutlar şehir planlamasının örneği olacaktır.

Temelini atmakta olduğumuz bu proje yöremizin en güzel binaları olacaktır. Konutlarımız depreme dayanıklı olacaktır. Binalarımız, kataloglarda da görüldüğü gibi; geniş ve ferah odalara, bireysel kombi ısıtma sistemine, her blok 6 tonluk su deposuna ve asansör sistemine sahip olacaktır.

Ödeme kolaylığı ve ekonomik fiyatlar herkesin daire alabileceği şekilde cazip olacaktır. Projemizin öncelikle Alifuatpaşalılara ve bölge insanına hayırlı olmasını dilerim.”

Diyen Şahbaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Konutlarımızın yer aldığı bölgenin zemin yapısı dikkate alınarak tapılacak her blok için ayrı bir sondaj çalışması yapılmış, yapılan sondaj çalışmaları neticesi alınan tüm numuneler Sakarya Üniversitesi Geoteknik laboratuarında değerlendirilmiş ve Geoteknik zemin raporu ve yapılacak temel sistemleri hakkındaki öneriler Prof. Dr. Zeki Gündüz tarafından hazırlanmış ve statik hesaplarımız hazırlanan bu rapor doğrultusunda yapılmıştır.

Bu raporlar doğrultusunda her binada bodrum yapılmasının yanı sıra, temel sistemi olarak radye temel ve perde taşıyıcı sistem olarak taşıyıcı sistem olarak statik hesaplar yapılmıştır.” dedi.

Yapılan dua ve davetliler tarafından tekbirler getirilerek 2 adet koç kesilerek ilk harç atıldı.

Gelen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs