Geri

Geyve’de doğalgaz için ilk kazma vuruldu

İlk Kazı İnciksuyu Mahallesine…

Ali ARICI Ali ARICI

Belediye Başkanı Murat Kaya doğalgaz kazı çalışmalarını yerinde kazı çalışmalarını yürüten teknik ekipten bilgi aldı. Kazı çalışmalarına İnciksuyu mahallesi Ertuğrulgazi Sokak’tan başladığını belirten Başkan Kaya;”Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Burada Geyve adına bir tarih yazılıyor, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalar Hızla Artacak…

Çalışmaların şimdilik tek noktadan başladığını belirten Kaya;”İlk gelen ekip bulunduğumuz noktadan itibaren başlıyor. Diğer gelen ekipleri hemen şehrin diğer tarafı olan Yörükler Mahallesinde başlatarak çalışmaları hızlandıracağız. Geyveli hemşehrilerime bir an önce doğalgazı getirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bitirerek temiz enerji doğalgazı Geyveli hemşehrilerimin kullanımına sunacağız.” Dedi.

Karaağaç Caddesinin Önemi Çok Fazla…

Yıllarca yapılmayı bekleyen ve ilçemizin önemli caddelerinden biri olan Yörükler Mahallesi Karaağaç Caddesi’nde hemen doğalgaz kazı çalışmalarına başlanacak. Caddenin yol zemin düzeltme çalışmaları ve doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları biter bitmez parke kaplaması yapılarak o caddede yılların özlemini gidermiş olacağız.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs