Geri

Öğrencilere Terör konulu konferans verildi

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine, terörün zararları ve acı sonuçları konusunda konferans verildi. Polis kamerasının çektiği terör eylemlerinden oluşan slayt gösterisi sunuldu.
Ali ARICI Ali ARICI

Terörün acı bilançosu
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli, terörle mücadele ekipleri tarafından verilen konferansta: Terör kaynağının lise ve üniversite öğrencileri olduğu söylendi. Bu çağdaki gençleri saflarına katmak isteyen terör örgütleri, öğrencilere maddi ve manevi yönden yardım ediyormuş gibi görünür. Ondan sonra bu gençleri kötü emelleri uğruna kullanıyorlar. Oysaki gençlerin ve tüm insanların en büyük yardımcısı aileleridir. Aile ortamındaki şefkat, hiçbir yerde bulunmaz. Emniyet güçleri de darda kalanların koruyucusudur.

1960 yılından beri terör örgütlerinin ülkemize vermiş olduğu zarar: 40 bin insanımızı öldürdü.
200 milyar dolar paramız heba oldu. Eğer bu parayla fabrikalar yapılsaydı; ülkemizde işsiz genç kalmayacağı gibi, yurt dışından da çalışacak eleman isterdik.

Şiddete başvuranlar, dünyanın hiçbir yerinde hedefine ulaşamamıştır, bizim ülkemizde de amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bunun için gençlerimizin akıllı davranıp hem kendilerini hem de ailelerini ateşin içine atmamaları gerekir.

ASM Lisesi müdürü İsmail Yel, emniyet yetkililerine teşekkür etti.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs