Geri

Geyve Lisesinden Ankara Gezisi

Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi(Geyve Lisesi) Öğrencileri SEBAP kapsamında Ankara’ya gezi düzenlediler

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi(Geyve Lisesi) Öğrencileri; Müdür Yardımcısı Ahmet Şengül, Öğretmenler Şerife Tekin, Sebahattin Çelik, Ahmet Kocaman ve Turgay Küçüktepe rehberliğinde Ankara’yı gezdiler.

Üniversite tanıtımı amacıyla Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) gezildi. Tanıtım fuarına katılan öğrenciler Mühendislik Fakültelerini ziyaret ettiler. Böylece üniversite ortamını tanıdılar. Öğrenciler; ayrıca İlk Meclis, 2.Meclis ve TBMM’yi de gezdiler. Anıtkabiri ziyaret ettiler. Hacı Bayram Veli Camiini de ziyaret eden öğrenciler Gençlik Parkında dinlendiler.

Müdür Yardımcısı Ahmet Şengül; gezinin çok faydalı geçtiğini, öğrencilerin Cumhuriyetimizin temelinin atıldığı ortamları görmekten etkilendiklerini, TBMM ve Anıtkabir gezisinden memnun kaldıklarını, Ankara’nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli’yi ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs