Geri

Yüce; ‘Temayül’de ikinci oldu

Ak Parti Sakarya Milletvekilliği Aday Adaylığı Temayül Yoklaması; Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.
Ali ARICI Ali ARICI

1880 delegenin 50 Aday Adayı arasında 16 Sandıkta oy kullandığı seçimde; ilk 7’ye giren isimler; “Ali İhsan Yavuz 1300, Ekrem Yüce 1074, Ahmet Akgün Altuğ 833, Şengül Morgül 564, Ayşenur İslam 549, Ziya Cevherli 545 ve Tuncay Karartı 530” oy aldı.

 BÜYÜK SEVİNÇ

Temayül sonrası ilk üçe girenler büyük sevinç yaşarken özellikle Çaykur Genel Müdürlüğü’nden istifa ederek AK Parti Aday Adayı olan Ekrem Yüce’nin destekleyicileri salonu sloganlarla inletti. Temayül sonrası açıklama yapan Ekrem Yüce; Tün İl, İlçe, Kadın, Gençlik, Belde ve mahalle teşkilatları ile belediye başkanlarına teşekkür etti. İlk üçe giren Ali İhsan Yavuz, Ekrem Yüce ve Ahmet Akgün Altuğ ile altıncı olan Ziya Cevherli; birbirlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi..Salondan çıkar çıkmaz; daha önce belediye başkanlığını yaptığı Erenler İlçesi’ni ve İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yüce; “Nerde kalmıştık” kelimesiyle çalışmalarına aralıksız sürdüreceğini söyledi. Delegelerden 1074 oy alarak, temayülde ikinci olan Ekrem Yüce’nin başarısı her kesim tarafından büyük sevinçle karşılandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs