Geri

Ülkü Ocakları Alifuatpaşa'da!

Ülkü Ocaklarından iddialı açıklama: "Alifuatpaşa'lılar,devletin gücünü savurarak kendilerini kandıranlara bir daha şans vermeyecektir"

Editör Editör

 Hazırlanan program dâhilinde Sakarya ili ve ilçelerindeki Ülkücü camianın nabzını tutan Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulunun 5. ziyaret durağı Alifuatpaşa beldesi, Ülkü Ocağı, MHP Belde teşkilatı ve seçim büroları oldu. İl Başkanı Selçuk Ural ve tüm ilçe Ocak Başkanları Alifuatpaşa'da düzenlenen toplantıda bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

Çalışmalar değerlendirildi230;

Pamukova, Sapanca, Akyazı ve Ferizli'de düzenlenen toplantıların ardından Ülkü Ocaklarının 5. durağı Alifuatpaşa Beldesi oldu. Belde Ülkü Ocağı Başkanı Sabri Özer'in ev sahipliğinde bir araya gelen İl Başkanı Selçuk Ural ve tüm İlçe Ocak Başkanları çalışmaları değerlendirdi. Ülkücü camianın kenetlenmesi ve teşkilat çalışmalarının yanı sıra toplantının diğer gündem maddesi ise 13 Mart Pazar günü beldede yapılacak olan seçimler oldu. Bilindiği gibi, 2009 yerel seçimlerinde göreve seçilen Ak Partili Belediye Başkanı Kenan Oran'ın yolsuzluk suçlamasıyla yargılanmasının ve belediye meclis üyelerinin istifasının ardından beldede yeniden bir seçim yapılması kararı alınmıştı. 13 Martta yapılacak seçimlerde Belde Ülkü Ocağı Başkanı Sabri Özer'in de Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye meclis üyesi adayları arasında olması seçimi Ülkücü Hareket açısından daha anlamlı kıldı. Bu anlamda düzenlenen toplantının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Selçuk Ural ve İlçe Ocak Başkanları MHP seçim bürosuna da bir ziyarette bulundu.
Geleceğimizi ilgilendiriyor…

MHP Belde Başkanı İlhan Kaçar, belediye meclis üyesi adayları ve muhtemel Başkan adayı Mehmet Küçük ile bir araya gelen Ülkücüler, seçimlerle ilgili görüşlerini paylaştı. Ziyarette bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Selçuk Ural, "Ülkemiz son derece kritik ve bir o kadar da önemli kırılma noktasından geçmektedir. Bu vesileyle önümüzdeki genel seçimler ülkemizin geleceği açısından son derece önem arz etmektedir. Alifuatpaşa beldemizdeki seçim ise, genel seçimlerin önünde Ülkeye ve özellikle ilimize bu bağlamda önemli olacak ilk mesajlardan bir tanesi olacaktır. Biz bugün Alifuatpaşa Beldesini, partimizin siz değerli çalışanlarını Belde Ocak Başkanımız Sabri Özer vesilesiyle ziyaret etmek istedik. Diğer ilçe Ocak Başkanlarımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte size gönül vermeye, destek olmaya geldik. Bu seçimde de, yaşadığımız iki genel seçim ve yerel seçimlerde olduğu gibi iktidar partisi iktidarın gücünü devlet gücüyle karıştırıyor ve devletimizin yani bizim vergilerimizle oluşturulan fonları, vatandaşa kendi imkânlarıymış gibi sunmaktadır. Bu utanç verici bir davranış biçimidir. İnsanların fukaralığından seçim ve oy almak için faydalanmak hiçbir iktidara yakışmaz. Ancak vatandaşımız bu hareketleri çok iyi tahlil etmektedir. İktidarın kendi gücüymüş gibi insanların üzerinde uyguladığı politikalar, zaten devletin vatandaşına yapması gereken zaruri hizmetlerdir ve bu fonlardan vatandaşlarımıza yapılan yardımlar insanlarımıza sonuna kadar helaldir. Beldemizde yaşayan hemşerilerimize sesleniyorum, iktidar partisinin yaptığı bu duygu sömürüsünden gelişen yardımları alınız ve afiyetle kullanınız ve sonuç itibariyle de işi ehline teslim ediniz" dedi.
Birlikte olduğumuz taktirde…

Ülkücü Hareketin hep bir gönül hareketi olduğunu vurgulayan Selçuk Ural, "Maddiyatın, gücün ya da devletin gücünü vatandaşın üzerinde hissettirilmeye çalışıldığı bir düşünce bizde hiç olmadı. O yüzden bizlerin yapmaya çalıştığı bu işler önce Hakk tarafından önemli, sonra da vatandaş nazarında önemlidir. Milletimiz artık bu gerçeği bilmektedir. Bu vesileyle Alifuatpaşa'lı hemşerilerimize güveniyoruz. Biliyoruz ki onlar, devletin imkânlarını savurarak kendilerini kandırmaya çalışanlara bir şans daha vermeyecekler. Beldemizdeki seçimlerde alınacak sonucun ilimizi ve Türkiye'yi de olumlu manada tetikleyeceğini düşünüyorum. Bu yüzdendir ki, buradaki seçimler şu anda Türkiye'nin en önemli dönüm noktasıdır. Biz İl ve İlçe Ocaklar olarak ilk siyasi ziyaretimizi de bu sebepten yaptık. Buraya tüm ilçelerimizden selam getirdik, çünkü birlikte olduğumuz sürece güç olduğumuzun farkındayız" diye konuştu.
Partililer memnun oldu
İl Başkanı Selçuk Ural son olarak ise, "Bu seçimlerle ilgili farklı bir manevi duygu içerisindeyiz. Bunun sebebi Belde Ocak Başkanımız Sabri Özer'in de seçim sürecinde bire bir yer alması ve belediye meclis üyesi adayı olmasıdır. Netice olarak tüm belediye meclis üyesi adaylarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ve Ülkücü Harekete gönül verenlere başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MHP Belde Başkanı İlhan Kaçar ve Mehmet Küçük ise, "Yapmış olduğunuz ziyaret bizlere ve tüm Ülkücülere büyük bir manevi güç vermiştir. Allah'ın izniyle, vatandaşımızın teveccühüyle göreve geldiğimiz zaman sizin de bahsettiğiniz bu zihniyetin 8 yıldır yapamadığı hizmetleri halkımıza ulaştıracağız. Son 20 gündür ayıplarını örtmek ve vatandaşı kandırmak için beldenin adını bile bilmeyenler buraya gelip gitmeye, göstermelik hizmetler yapmaya çalışıyorlar. Ancak halkımız artık onlara bir şans daha vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs