Geri

Toçoğlu ve Dişli Alifuatpaşa’da

Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve Sakarya AK Parti milletvekili Şaban Dişli Geyve ilçesine bağlı Alifuatpaşa beldesini ziyaret etti.
Editör Editör

AK Parti Alifuatpaşa belde seçim bürosunun açılışında; su arıtma sözü veren ve rdiği sözü derhal gerçekleştiren başkan Toçoğlu asfaltlama işlerinide tek tek yapıyor.

Yeni Mahallenin kanalizasyon sorunu çözülüyor
Başkan Toçoğlu; Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte Alifuatpaşa’yı ziyaret etti.

İlk olarak seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Başkan Toçoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Başkan Toçoğlu ve Ak Partili yöneticiler daha sonra Yeni Mahalle sakinleriyle İlhan Tan tesislerinde bir araya geldi. Başkan Toçoğlu burada yaptığı konuşmada, Alifuatpaşalılara temiz su müjdesi verdi.

Başkan Toçoğlu ayrıca kanalizasyon sorununu da sınırları içerisinde olmamasına rağmen çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Grup daha sonra Yeni mahalle’ye giderek döşenecek kanalizasyon hattını yerinde inceledi.

İnsanın olduğu her yere hizmet götürürüz
Başkan Toçoğlu, “Alifuatpaşa’da içme suyu sorunu vardı. İnşallah bu sorunu çözüme kavuşturduk. 2 kilometrelik içme suyu hattı döşedik.

Ayrıca bir tane de arıtma tesisi inşa ettik. Bütün bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa zamanda bu çalışmalarımızı tamamlayacağız ve Alifuatpaşamız tertemiz içme suyuna kavuşacak.

Bugünkü ziyaretimde ayrıca bana kanalizasyon sorunu olduğunu söylediler. Gerekli talimatı verdim. İnşallah onu da çözeceğiz. Malumunuz Alifuatpaşa bizim sınırlarımız içerisinde değil. Ama bizler insanın yaşadığı her yere hizmet götürmeye kararlıyız.” dedi.

İlhan Tan tesislerinde yapılan istişare toplantısında; Büyükşehir belediye başkanı Toçoğlu: “Alifuatpaşa beldesi büyükşehire uzak olmasına rağmen AK Parti seçim bürosunun açılışında konuştuklarımızın hepsini yaptık kalanları da yapmağa devam ediyoruz. Yapılması gereken ne ise söz vermeyiz yaparız.

Fenişleri ekiplerimiz asfalt yapılacak yolların gerekli incelemesini bitirir bitirmez hemen asfaltlama işlemi olacaktır. Sizler bizlere sahip çıkarsanız bizlerde sizlere sahip çıkarız.”dedi.

AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli: “Alifuatpaşa beldesinde 2 adet isale hattını devreye soktuk.

Dünya su ortalamasının üzerinde olan saniyede 30 litre su arıtıp verebilen tesisler 600 bin TL’ye mal oldu. Alifuatpaşa’nın 50 yıllık su sorunu böylece çözülmüş oldu. Eğer şebeke hattına verilen bu arıtılmış su sadece evlerde kullanılır ise değil Alifuatpaşa’ya daha büyük bir yerleşim yerinin su ihtiyacını karşılayabilecek duruma geldi.

Bazı vatandaşlarımız araç yıkama ve bahçe sulama gibi işlemlerde kullandığı için diğer insanların da hakkını ihlal etmektedir.

Eğer bütün bunlara hep beraber dikkat edersek, başbakanımızın dediği gibi dünyanın 10. büyük ülkesi haline geleceğiz. Alifuatpaşa’dan Adapazarı’na duble yol satesinde 15 dakikada gidiyoruz.

Ben 24 bin avro(euro) maaşı bırakıp geldim. Ülkeme ve vatandaşlarıma hizmet edebilmek için. Bu ülke için hizmet veren herkesten Allah razı olsun.”dedi.

Bazı ülkelere model olduk
AK Parti Sakarya İl başkanı Recep Uncuoğlu: “AK Parti Türkiye’nin açlığını giderecek tek partidir. Bazı ülkeler bizi örnek alarak aynı modeli uygulamaktadır.

Sivil Anayasa ile yönetilen demokratik adımlar atılan bir ülkeyiz. Alifuatpaşa; geçen dönemlerin aksine daha fazla hizmet alan bir belde olacaktır.”dedi.

Kendilerine vatandaşlar tarafından yöneltilen bütün soruları cevaplayan başkan Toçoğlu: “ Biz söz vermez yaparız. Söylediklerimizi de yaptık. Hiçbir kimsenin bu hususta tereddüdü olmasın.”dedi.

Başkan Toçoğlu, getirmiş olduğu oyuncakları çocuklara bizzat dağıttı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs