Geri

Jandarma'dan muhtarlara toplantı

Geyve İlçe Jandarma Komutanlığında, Merkez ve Köy Muhtarlarına 'Hırsızlıkların Önlenmesinde Vatandaşların Desteklerinin Sağlanması' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Editör Editör

Toplantıya; İl Jandarma Alay Komutanı Jan. Alb. Adnan Arslan konuşmacı olarak, İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık ve köy muhtarlarının tamamı Milis Kuvvetleri Dernek Başkanı Ekrem Uysal katıldı.
Jan. Alb. Arslan konuşmasına başlamadan önce muhtarlar ile tek tek tanıştı. Önceki görev yerleri ile ilgili kısa bilgiler verdi. Konuşmasında özetle şunları söyledi:
“Hareket noktamız son hırsızlık olaylarıdır. Hırsızlık olaylarını duyunca kendi malım çalınmış gibi üzülüyorum. Bedavadan geçinenler olduğu müddetçe bu olaylar olacaktır. Kolluk kuvvetleri bunun için vardır. Çıkış noktamız bu noktadır. Benim memleketimde de (Adana – Karahisar) bu tür hırsızlık olayları oluyor. Büyük baş hayvan hırsızlıkları oluyor. Toplumda iyi insanlar olduğu gibi, geçimini gayrimeşru yollardan kazananlarda var. Bunu iş haline getirenlerde var. Jandarma olarak imkânlarımız iyi, bizlerin en iyi destekçileri sizlersiniz. Jandarma ne kadar uğraşırsa uğraşsın sizlerin desteği olmazsa olmaz. Şüphelendiğiniz araçları 156 Jandarmaya bildirmelisiniz. Arkadaşlarımız gece – gündüz uğraşıyorlar, imkânı olanlar yardımcı olmalıdır. Hırsızlık olaylarının çözülmesinde kameralar büyük yardımcı. Birçok olayı kamera kayıtları ile çözdük. Kendi imkânlarınız ile kamera taktırırsanız yararı olur. Alarm taktırmakta sorunun çözümünde yardımcı oluyor.”
Toplantıya katılanlara öğle yemeği olarak; Dönerli pilav – ayran – tatlı ikram edildi.
Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs