Geri

7 Yaşında Milli Takıma Girdi

Emre Akın Satranç Türkiye Şampiyonası’nda 4. Oldu
Editör Editör

Geyve İlçesi Kazımpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi olan Emre Akın Kaptan, Antalya Limra Otel de Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği “Türkiye Şampiyonası”nda 7 yaş gurubunda Türkiye 4. olarak Milli Takıma seçildi.

Emre Akın Kaptan; babası Mehmet Kaptan ve Kazımpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Remzi Şengül ile Belediye Başkanı Murat Kaya ve Kaymakam İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.
Başkan Kaya ve Kaymakam Akbıyık başarısından dolayı E. A. Kaptan’ı kutladı ve her konuda ve her zaman desteğe hazır olduklarını açıkladı.
Baba Mehmet Kaptan şu açıklamayı yaptı: “ Emre 5 yaşında satranca başladı. 2 yıldır özel ders alıyor. Katıldığı 7 yaş kategorisinde 80 katılımcı vardı. 9 maçta 7 galibiyet aldı. 3. olan ile aynı puana sahipti fakat averaj ile 4. oldu. Arkadaşları oyun oynarlarken oğlum özel derslere katılarak kendini geliştirdi. Milli Takım kamplarına katılacak, Uluslar arası yarışmalara hazırlanacak. Oğlumla elbette gurur duyuyorum.”

NAMIKCİHAN. GEYVE

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs