Geri

Bayatspor Stadı onarıldı

Geyve Bayatspor Stadı’nın bakım ve onarım işleri tamamlandı.


Editör Editör

İl Özel idaresince Köy stadlarına gönderilen ödenekler dahilinde tamiratı yapılan Bayatspor stadının soyunma odaları yedek kulübeleri ile gözlemci kulübesi yeniden inşa edilerek 2. yarı maçları öncesi hazır hale getirildi.
 
İlçe Gençlik ve spor Müdürü Yusuf YILDIZ ilçedeki tüm stadları faal durumda tutmak için ellerinden gelen tüm çabayı harcadıklarını ancak yinede istedikleri sonuca ulaşamadıklarını, sportif faaliyetlerin artmasıylada spor, sporcu ve stad ilişkisi arasındaki üçgenin bilinçlenmesinin sonucu artan heyecan ile ilçemize dahada güzel stdaların yolunun açılacağını söyledi.
 
Bayatspor 2. Başkanı Cezmi ÖZCAN; "Bayat köyü olarak dışarıdan gelen misafir takım oyuncuları ile Hakem heyetini en iyi şekilde ağırlamak için soyunma odalarında değişiklikler yapıldığını odalara elektrikli ısıtıcılar alındığını lavabo ile duş ve wc lerin yeniden yapıldığını” söyledi.
 
Ayrıca ÖZCAN;”Bizlere stadın tamir bakımında yardımlarından dolayı İl Genel Encümenlerimize ve her konuda olduğu gibi bu konudada desteklerini esirgemeyip hep yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya’ya Geyve Bayatspor yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Foto&Haber:Erdinç TUNA
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs