Geri

Geyve jandarmaları çok şanslı

Geyve Jandarma Bölük Komutanlığı ve Askerlik Şubesinde vatani görevini ifa eden Mehmetçiklerimiz Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün kendileri için açtığı kursları başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar.

Editör Editör

Yapılan belge töreninde konuşan Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Karaçayır: “Geyve Jandarma Komutanlığı ve Askerlik Şubesinde görev yapan Mehmetçiklerimiz; Okuma-Yazma, Sosyal Hayatta İletişim, Kişisel Gelişim ve Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği kurslarımız sayesinde hem genel kültürlerini arttırdılar hem de meslek sahibi oldular.

Katılmış oldukları bu kursların faydasını sivil hayatta fazlasıyla görecekler. Jandarma Bölük Komutanımızın ve Askerlik Şubesi Başkanımızın, Mehmetçiklerimizin meslek sahibi olabilmeleri için gösterdikleri bu çaba gerçekten takdire şayandır. Komutanlarımızın askerlerimizi kurslarımıza katılmaya teşvik edip, desteklemeleri onlar için de büyük bir şanstır. ” dedi.

Geyve Halk Eğitimi Merkezinin açmış olduğu kurslardan memnun olan Geyve’deki Mehmetçikler kendileri için onları meslek sahibi edebilecek erkek berberliği, elektrik tesisatçılığı ve aşçılık gibi yeni kurslarında açılmasını talep ettiler.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs