Geri

Pamukova'da ayı korkusu

Pamukova Gökgöz Köyü Sakarya kenarındaki bahçelerde vatandaşların bir ayı ve yanında üç yavrusunu görmeleri paniğe neden oldu.

Ali ARICI Ali ARICI

 


Gökgöz köyü Sakarya kenarındaki armut ve ayva bahçelerinde köylülerin gördüğünü idda ettiklari ayı ve üç yavrusu için Pamukova ve Geyve orman işletme şefliği ile Pamukova Avcılar derneği seferber oldu. Sabah 06.30 Civarında köylülerin gördüklerini iddia ettikleri bölgede av köpekleri yardımı ile arama yapan orman işletme görevlileri ile Avcılar derneği üyeleri, bir saati aşan arama sonucunda ayı ile ilgili her hangi bir ize rastlamadılar.


Pamukova Orman İşletme şefi Hamdi kaptanoğlu , Geyve Orman İşletme şefi Vedat Aseroğlu Yaptıkları açıklamada “ Gökgöz Köylüleri tarlalarda ayı ve üç yavrusunu gördüklerini ihbar ettiler. Biz de hem ayının insanlara zarar vermesini önlemek hem de insanların ayıya zarar vermesini önlemek ve doğal hayata geri döndürmek için yaptığımız aramada herhangi bir ize rastlamadık “ dediler. Pamukova Avcılar Derneği Başkanı Taner Şen de aramalarda bizzat üyelerle beraber oldu.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs