Geri

Geyvepor kulübü basın açıklaması

Geyvespor kulüp başkanı Yusuf SARI bu hafta alınan Bekirpaşaspor galibiyetinden sonra takıma destek olanları hem tanıtmak hemde teşekkür mahiyetinde bulunmak için basın açıklaması yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
İlk haftalarda alınan mağlubiyetlere rağmen iyi günümüzde kötü günümüzde her zaman desteklerini eksik etmeyen ihtiyacımız anında Belediye ve kendi kişisel imkanlarını Geyvespor için seferber eden maddi manevi her daim yanımızda olan Geyve belediye başkanı Murat Kaya’ya, Geyvemizin değerli iş adamlarından Merkez Ticaret San. Ltd.Şti. sahibi Recep Hammaz’a, Dişli Orman Ürünleri adına Hasan Tahsin Dişli’ye, Eczacı Haluk Çiftçi’ye Yıldırım Kuyumcusu Neşet Yıldırım’a, Gökbayrak San. Tic.Ltd. Şti. Sahibi Sami Gökbayrak’a, Gürses Soba ve Kömürcülük Ltd.şti.den Can GÜRSES’e, Gül Kız Yurdu İşletmecileri Mine Bağcaz Sarı’ya , Çaykur Adapazarı Bölge Bayii Hayri Yüce'ye, APEK Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Karasakal’a, Geyve KOOP. Başkanı Ali Demir’e ANV Kum Ocağı İşletmeleri sahibi Ahmet Varnalıoğlu’na ve her zaman yanımızda olan İl Genel Meclisi Üyemiz Geyvespor eski başkanı Neşet Çakır’a vermiş oldukları desteklerden ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliyoruz.
 
Başkan Sarı; Ellerinde olmayan sebeplerden dolayı Geyvespor’un sezona iyi başlayamadığını ve arkasından bazı kötü sonuçların alındığını bunların kendileri için bir kriter olmadığını, Başarıya susamış futbolcularımız ve ilçe halkımız için takımın ilk haftadan sonra tekrar toplandığını idmanlara başlayıp kondisyon ve kültür-fizik çalışmalarına başlanıldığını ve bu hafta alınan Bekirpaşaspor galibiyeti ile bu çalışmalarının sonuç verdiğini söyledi.

Alınan galibiyette emeği geçen Geyvespor için terlerini akıtan futbolcu ve teknik yönetimdeki arkadaşlarım ile Hocamız Ahmet Polat’a teşekkür ediyor hepsinin alnından öpüyorum.
 
Genel kaptanımız takımımızın dedesi futbolcuların üzerindeki babacan tavırları ile tüm sorunları omzuna alıp üstesinden gelmeye çalışan Geyvespora hizmet etmekten büyük onur duyan Sayın Ayhan Kavafoğlu’na iyiki varsın diyerek teşekkür ediyorum.
 
Geçen sene 1.Amatör liginde mücadele ederken bizlere yardımlarını esirgemeyen Geyve’deki sanayi kuruluşlarımızdan olan Uğur Balkuv Tic. Sateks, Sadırlar tekstil’e, Tözen İplik Sanayine teşekkür ediyor, ancak bu sene içinde mücadele ettiğimiz Süper Amatör Ligdede bu zaman kadar görmediğimiz aynı destek ve yardımları ile kendilerini yanımızda görmek istiyoruz dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK ZAMANI OLUP HAYDİ GEYVE GÖSTER KENDİNİ SAKARYA’YA diyerek tüm Geyvespor sevdalılarını yanlarında görmek istediklerini, Geyvespor Kulübüne yardımını esirgemeyen isimlerini saymayı unuttuğumuz tüm Geyveli esnaf, sporsever ve değerli iş adamlarımıza tekrardan teşekkür ederek saygı ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.

Kaynak: Spor 54.com #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs