Geri

Geyve METEM öğrencileri Avrupa'da

Geyve METEM’in Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı 12. sınıf öğrencileri Tuna Çağlar ve Yakup Güldemir AB projesi kapsamında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 30 gün kalarak stajlarını tamamlayıp geldiler.
Editör Editör
Staj kapsamında Almanya’nın şehirleri yanında Fransa Hollanda’nın tarihi ve turistik kentlerini de gezdiler.

Geyve’nin Doğantepe köyünde oturan Kenan Çağlar : “Çocuklarımıza bu imkânı tanıyan okulumuza çok teşekkür ederim.” dedi.

Tuna Çağlar: “Staj kapsamında Almanya Fransa ve Hollanda’yı görme imkânım oldu. Oradaki çalışma ortamlarını tanıdım. Geyve Metem öğrencisi olarak okulumu orada temsil ettim. Hayatımda birçok değişiklik oldu.

Yabancı insanlar ve onların kültürünü tanıma fırsatım oldu. Edindiğim izlenimleri buradaki arkadaşlarımla paylaşıyorum. Bundan sonra benim ufkum daha da genişledi. Üniversiteyi orada okumak istiyorum. Öğretmenlerime bu fırsat için tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.

Yakup Güldemir: “Geyve ilçesi Koru köyünde oturuyoruz. Proje ile Almanya’ya gittim. Birçok arkadaşım oldu. Yeni insanlarla tanıştım. İdeallerim çok farklı artık. Çevreme örnek olmak için elimden geleni yapacağım.

Okulumu en iyi derece ile bitirip Üniversiteyi amaçlıyorum. Daha ileride Almanya veya Hollanda da iş bulup çalışmak istiyorum. Bende bu imkânı tanıyan okuluma çok teşekkür ederim.”dedi.

Okul Müdürü Tekin Bayer: “ Okulumuz öğrencileri Almanya’da 30 gün staj görüp geldiler.

Okulumuz öğrencilerini projeler kapsamında farklı ülkelere göndermeye devam edeceğiz.

2010–2011 Eğitim öğretim yılında da hazırlayacağımız projeler ile birçok öğretmen ve öğrencimizi farklı ülkelere göndermeyi düşünüyoruz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs