Geri

Romanya’dan dönen öğrencilerden kaymakam Akbıyık’ı ziyaret

Geyve Kozan Köyü Mehmet-Ayşe Akgül İlköğretim Okulu öğrencileri Geyve kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Editör Editör
Öğrenciler; Geyve Kozan köyü Mehmet-Ayşe Akgül İlköğretim Okul müdürü Ali Arıcıoğlu ve öğretmenleri Ali Yıldız ile birlikte geldi.

Pınar Deniz ve Hande Nur Şen adlı öğrenciler müdür ve öğretmenleri ile beraber kaymakam Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

AB Comenius okul ortaklığı projesi kapsamında Romanya’ya yaptıkları gezide gördüklerini ve intibalarını anlatan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdi.

Pınar Deniz ve Hande Nur Şen: “Bizlere Yurtdışına gitme fırsatı veren ve projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bizim gittiğimiz ülkelerin öğrenci ve öğretmenleri de bizleri ziyarete gelecekler. Bizde onlara misafirperverliğimizi gösterecek ve kültürümüz hakkında gereken bilgileri vereceğiz.”dedi.

Geyve kaymakamı Akbıyık: “Öğrencilerimizin yurtdışına giderek oraları gezerek görüp gelmesi, gittikleri yerin kültürünü tanıması çok güzel. Kendilerinin ve diğer öğrencilerimizin okuyarak daha da ilerilere gitmesini ufuklarının daima açık olmasını bütün bunların olması içinde çokça okumalarını tavsiye ederim.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs