Geri

AK Parti'de bayramlaşma yapıldı

AK Parti Geyve ilçe teşkilat binasında yapılan bayramlaşma coşkulu geçti
Editör Editör
AK Parti Geyve ilçe teşkilatında yapılan bayramlaşmaya, AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Rize Çay-Kur genel müdürü Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya il başkan yardımcısı İbrahim Akçam, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, İl genel meclis üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, AK Parti Geyve ilçe teşkilatı ve partili partisiz vatandaşlar katıldı.

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak: “Bayramlaşmak için parti binamıza gelen veya gelemeyen bütün Geyveli halkımızın bayramını kutlar beraberce nice bayramlar dilerim.”dedi.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “Pazar günü yapılacak olan güven oylaması anayasa değişikliği ile ilgilidir.

YAPILAN İŞLER GÖRÜLMEZDEN GELİNMEZ
Avrupa bizdeki bu istikrarlı değişikliğin farkındadır. Yapılmış olan duble yollar, hastane, eğitim-öğretim için kitap yardımı gibi işler görülmezden gelinmektedir. Verdiğimiz sözlerden biri olan köy statüsü konumundan kurtularak şehirleşmeye geçmekti. Bunun adımlarını atmaya başladık.

KUM OCAĞI RUHSATI ALDIK
Vekilimizin sayesinde istediğimiz zaman başbakana ulaşabiliyoruz. Geyve Belediyesi adına kum ocağı ruhsatı aldık. Bu sayede kum verip parke alabiliyoruz. Karaçay deresini ıslah için gereken çıkarma yapıldı.

MÜCAVİR ALAN AÇTIK
Başka ilçelere mücavir alan genişletmesi yapılamazken, bizler 4.000 dönüm daha mücavir alanımıza ekledik. Mücavir alanın açılması ile birlikte TOKİ’de ilçemize gelecek. Yaptığımız çalışmalar tamamen şeffaf olup internet ortamında yayınlanmaktadır. Her yaptığımız ne kadar iyi olursa olsun istemezük kabilinden devamlı reddediliyor. İlçemiz iyi bir yere gelecektir. İnşallah.”dedi.

Sakarya milletvekili Şaban Dişli: “Hakka ve halka hizmet için yola çıktık. Önceleri Geyve sokaklarına baktığımız zaman yolu asfalt olan insanlar %20, yolu parke olanlar %40 ve yolu yapılmayıp çamur olanlar ise sıfır oy veriyordu.

GEYVE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Geyve’nin etrafını barajlarla dolduracağız. Geyve’nin çehresi bizlerin çalışması ve sizlerin dualarıyla değişmiş olacak.”dedi.

Rize Çay-Kur genel müdürü Ekrem Yüce: “Ufkumuz devamlı açılmakta bizler ışığı görmekteyiz. Bazı mahlûkat vardır ışıktan hoşlanmaz.

HAYALDEN DE ÖTE
Hayallerin bile kurması mümkün olmayan başkalarının hayalinde dahi olmayan işler başarmaktayız. Yurtdışına çıktığınızda ülkemize bakarsanız nasıl bir yere geldiğimizi görmüş olursunuz.

Yıllardır hayal ettiğimiz bir olay gerçekleşmiştir. Senelerdir gelişme trendinden yoksun olan ilçemizde bütün faaliyetler bizlerden beklenmektedir. Şimdiye kadar yapılan bütün işleri görmezden gelemeyiz.

GEYVE’YE 3. GİRİŞ YOLU
 Geyve için üçüncü giriş yolu milletvekili, ilçe başkanı, belediye başkanı, bizim çalışmamız ve genel müdürümüzün sayesinde yapılacaktır.

MARKA İLÇE
Geyve’yi marka ilçe yapmak için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz ve yapmağa devam edeceğiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Geyve belediye başkanı Murat Kaya

AKM Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli

Rize Çay-Kur genel müdürü Ekrem Yüce

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs