Geri

METEM müdürü Çil’e veda yemeği

Geyve Metem Ailesi Zorunlu yer değiştirmek zorunda kalan Okul müdürüne güzel bir iftar yemeği ile veda etti.
Editör Editör
Geyve METEM müdürü Metin Çil Kurum müdürlerinin zorunlu yer değiştirmesi sonucu Erenlerdeki Çıraklık Eğitim Merkezine Müdür olarak atandı.

Geyve’de 1989–1990 Eğitim Öğretim Yılında Müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Metin Çil, Sırasıyla müdür yardımcılığı, Teknik Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve 2004 yılından itibaren Okul Müdürü olarak görev yapmaktaydı. 

İlhan Tan tesislerinde yapılan veda yemeğinde Metin Çil: “Geyve’de Okuluma 21 yıl hizmet ettim. Geyve’ye ve okuluma hizmet etmekten her zaman gurur duydum.

Zorunlu yer değiştirmekten dolayı İl merkezine gidiyorum. Gönlüm her zaman Metem le beraber olacaktır.

Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı tam kadro bu akşam burada görmek beni çok duygulandırdı. Okulun her taşını, ağacını, duvarını beraber yaptığımız arkadaşlarıma veda etmek beni çok üzüyor.

Hayat devam ediyor. Kalbimiz kan ağlasada görevimize devam etmek zorundayız. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım herkese helal olsun.” dedi.

Oldukça duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde Geyve Metem Ailesi Okul Müdürleri Metin Çil’e plaket ile birlikte çeşitli hediyeler sunarak uğurladılar.

Gecenin sonunda herkesin kalbindeki duygu: " Yolun açık olsun Müdürüm, yeni çalışma hayatında sağlık başarı ve mutluluklar dileriz."oldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs