Geri

Geyve romanlar yardımlaşma ve dayanışma derneği kuruldu

Geyve Çeltikler mahallesinde ikamet eden roman vatandaşlar, dernek kurdu.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Romanlar yardımlaşma ve dayanışma dernek başkanı Nazmi Demircan: “Roman çocuklarımız ve gençlerimizin içinde okula gitmek isteyip te gidemeyenler var. Maddi durumları müsait değil.

Büyüklerin içinde okumak isteyenler için Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla okuma-yazma konteyneri getirdiler. Okula gidecek çocuklara, maddi durumu müsait olmayıp okuyamayan insanlarımız var.

Onları topluma kazandırabilmek için gayret sarf ediyoruz.

Durumları müsait olan işyeri sahiplerinden ve diğer vatandaşlarımızdan giymedikleri elbise, ayakkabı gibi eşyalarını bizlere göndermelerini istiyoruz.

Maddi yardımda bulunabilecek yerlerinde yardımlarını talep ediyoruz. Bu çocuklar ve insanlar bu vatanın, bu ülkenin evlatları onları da sizlerin yapacakları yardımlar sayesinde topluma kazandırmağa çalışalım.

Sizlerin kullanmadıkları bizler için her zaman yenidir. İyiliksever işadamlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Şimdiden yapacağınız yardımlar için, saygılar sunar teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs