Geri

Geyveli karateciler derece aldı

Bursa ilinde Bursa Büyükşehir belediye başkanlığı tarafından iller arası karate müsabakaları yapıldı.
Editör Editör

Şampiyonaya Bursa, Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Yalavo, Bilecik, Eskişehir, Balıkesir, İzmir, Kırklareli illerine mensup 650 yakın sporcu katıldı. Şampiyonaya katılan Geyve ilçesi Sporcularından:

Aslınur Mutluay 1.
Muammer Taşlı 1.
Sabri Berkay Şenol 2.
Berat Kaya3.
Ayça Çetin 3. oldular.

Kadrosunda 9 tecrübeli sporcu olan diğer sporcuların tecrübe kazanmaları için katıldığı yarışmalarda Geyve ilçesi sporcularının aldığı beş madalya Geyve için başarı.

Avrupa ve Dünya Hakemi 3.Kademe Antrenör Uğur Kobaş: "Katıldığı kategoriye göre 3 yaş küçük olmasına rağmen başarılı olarak 1. olan Aslınur Mutluay'ı özellikle tebrik etmek istiyorum. Kendisi küçük ama aldığı başarı büyük. Gelecek için umut vaat eden sporcularımızın başında gelmektedir.

Diğer şampiyon sporcumuz ve dereceye giren sporcularımı da böylesine büyük bir yarışmada aldıkları başarılardan sonra kutluyorum. Amacımız 20 Haziran'da Sakarya Camili spor salonunda yapılacak olan minikler yıldızlar 3. bölge maçlarında kupa ve madalyaları almak.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs