Geri

Geyve Belediye'sinden Açıklama


Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır kasap dükkanındaki sünnetle ilgili yazılı açıklama yaptı.
Editör Editör


 Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır’da yaptığı yazılı açıklama ile haberlerin belediye hizmetlerini sabote etmek amacıyla yapıldığını öne sürdü
Mehmet kır yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Belediyemiz tarafından ilçemizde her yıl fakir kimsesiz ve yardıma muhtaç insanların sünnet çağına gelen çocuklarının sünnet edilmesi geleneksel hale getirilmiş ve yapılan ilan ve başvurular neticesinde 45 adet fakir ve yardıma muhtaç aile başvuruda bulunmuştur. Bu ailelerin çocukları ilçemize ve beldemize yakışan bir sünnet şöleni ile her yıl oldugu gibi bu yılda Geyve Kaymakallığına bilgi verilerek 17 Haziran Pazar günü Adnan Menderes Kapalı Pazar Yerinde ehliyetli tecrübeli ve emekli sağlık memuru (Sünnetçi) Şevket Arık’ın organizasyonunda sünnetleri gerçekleştirilmiştir.

Haberde adı geçen dükkan belediyemize ait olup daha önce de müstecir olarak bulunan salim Uysal isimli esnafın kasaplık yaptığı işyeridir. Ancak adı geçen esnaf aynı gün açılısı yapılan belediyemize ait Gazi iş Merkezinde kiralamış oldugu yeni kasap dükkanına bir hafta önce işyerini nakletmiştir. Ve habere konu olan işyerini boşaltmıstır.
Sünmet çocuklarının çoklugu sebebi ile sünnetçiler tarafından da bu işlerinin boş olarak bulunması kasaplıkla ilgili herhangi bir alet ekipman bulunmaması ve içinde kalebodur fayans kaplı hijyen şartyarı uygun işyeri steril hale getirilerek sünnet çocuklarınının bir kısmının sünnet edildiği bir yerdir. Kasap dükkanı degildir Sadece müstecir tarafından yazılmış yazılar camdan silinmediği ancak içinde kasaplıkla ilgili hiçbir malzemin bulunmadığı boş bir dükkandır.
Yapılan sünnet sonucunda 45 çocugun ailelerinin şu ana kadar bize intikal eden hiçbir sağlık sorunu bulunmamakta olup ailelerinin bu hayırlı hizmet yaptığımız ve anlamlı hizmete haber konusu yapılması ise tamamen belerdiyemizin yapmış oldugu hizmetlerin ve faaliyetlerin sabote edilmesi karalanmasından ibarettir.
Sünnet yapılan yer olan Adnan Menderes Kapalı Pazar yerinin çevresinde yer alan ve zorunluluktan dolayı boş olması nedeniyle kullanılmak mecburiyetinde kalınan hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak hazırlanan bu dükkanın hazırlanmak mecburiyetinde olunması sebebiyle kalan sorumlular hakkında gerekli inceleme başlatılmıştır.
Fakir yardıma muhtaç ve mazlum insanımıza hizmetimizin bu sekilde sabote edilmesi ne basın ne de insan vicdanına ve ahlakına sığır. Her ne olursa olsun hizmetlerimizin halka hizmet ve hakka hizmet anlayışıyla devam edecektir

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs