Geri

Geyve Ülkü Ocaklarından kaynaşma pikniği

Geyve Ülkü Ocakları ve İlçe MHP Yönetimi, ESEN KÖY yaylasında tanışma – kaynaşma pikniği düzenledi.
Editör Editör
Pikniğe ilçe dışından da katılanlar vardı; MHP MKYK Üyesi Kadir Boy, Kocaeli İli MHP Bel. Baş. adayı Zekayi Kahyaoğlu, Akyazı ilçe Baş. Ahmet Birinci, Alifuatpaşa Belde Baş. İlhan Kaçar,Bel Baş Adayı Nihat Özdil, Eczacı Sebati Koçsar, Geyve esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı İsmail Bulur katılanlar arasında idi.
MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir ve Yön. Kur Üyesi Servet Uysal, bir eksiklik olmaması için yoğun çaba gösterdiler.
Programı Ocak üyesi Ahmet Ersin Işık sundu ve okuduğu şiirler ile konuklara duygulu anlar yaşattı.
Geyve Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kanmaz kısa konuşmasında; tanışma-kaynaşma-birleşme amaçlı toplantı ve pikniğimize hoş geldiniz dedi.
MHP İlçe Başkanı ali Demir konuşmasında; “Böyle bir etkinlikte bulunmaktan ve dostluğumuzu sağlamlaştırmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Filistinde yapılanları kınayanlar, Irakta yapılanları kınamayıp görmezden geliyorlar. Ülkücülerin yeri teşkilatlarıdır.” Dedi özet olarak.
MHP MKYK üyesi Kadir Bor konuşmasında özet olarak şunları söyledi:
“ 18 Kasım 2002 den buyana ülkenin kaderini elinde bulunduranlar, temaslarda söyledikleri beyanlarında; çok kimlikli yaşayan varmış davranıyorlar. Bu coğrafyada yaşayanların hepsi Türktür. Türkleri alt kimlik gibi sayanları ilk genel seçimlerde kendilerine getirelim. Gelecekte 2 büyük tehlike var; biri bölünme diğeri işsizliktir. Tarım kesimi bilinçli olarak ihmal edilmiştir. Anayasa paketine hayır demek, Türk Milletinin hayrınadır.”
Konuşmaların tamamlanmasından sonra; katılan konuklara ve piknik amaçlı aileleri ile gelenlere, Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan 3500 kişilik bulgur pilavı ve ayran dağıtıldı.
Namık CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs