Geri

Tepecikler talebe yurdunda mezunlar günü

Geyve’nin güzide hocalarından Asım Yel Hoca’nın önderliğinde Geyve Tepecikler Talebe Yurdu Mezunlar Günü etkinliği geçen hafta sonu Tepecikler Talebe Yurdunda gerçekleştirildi.
Editör Editör
Yurdun açılışında büyük emeği geçen Asım Hoca yurdun açılış tarihi olan 1989’dan bu güne kadar mezun olan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin her yıl düzenli olarak yapılacağını belirtti.

Asım Yel: “Tepecikler Talebe Yurdunda yıllarca birçok talebe yetiştirdik. Bugün bu talebelerimizden doktor, mühendis, avukat, aşçı, hoca olanlar var. Onları bu şekilde görmek bizi gururlandırıyor.”dedi.

Mezun olan öğrenciler Pazar günü yurdun bahçesinde sabah kahvaltısı yaparak bir araya geldiler. Burada yapılan tanışma merasiminden sonra yurttan mezun olan öğrenciler Fevziye köyünde piknik yaparak geçmiş günleri yâd etme fırsatı buldular.

Yurdun eski talebelerinden Kadir Kara: “Böyle bir etkinliğin olmasını hep istiyorduk. Nasip bu güneymiş. Burada yurtta beraber kaldığımız arkadaşlarımızı yeniden görme fırsatı bulduk. Onlarla sohbet ettik. Mezunlar günü bizim için büyük bir etkinlik oldu. Bu günü tertipleyen hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu sene gelemeyen arkadaşlarımızı bir dahaki sene yapılacak olan mezunlar gününde aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Yurt Müdürü Halis Öksüz bu etkinlik ile 21 yıl boyunca bu yurtta okumuş olan kişilerin unutulmadığını, aynı şekilde burada kalmış olan talebelerin de Tepecikler Talebe Yurdunu hatırlamalarını istedik.

Ayrıca bu etkinliğin Tepecikler Talebe Yurdunun kendi misyonuna ve Geyve’ye ne derece hizmet ettiğinin göstergesi olarak önemli olduğunu vurguladı. Mezunlar günü etkinliğinin her yıl aynı zamanda kapsamlı bir şekilde yapılacağını söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs