Geri

Geyveli Karatecilerin Zonguldak çıkartması

30 Mayıs pazar günü Karate federasyonu 3. bölge ümit, genç, büyük müsabakaları Zonguldak ilinde yapılacak.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

Zonguldak, Kocaeli, Düzce, Bolu, Yalova, Sakarya ilinin olduğu 3. bölgede müsabakalarına Geyve ilçesi sporcuları Enes Öz, Mehmet Bilek, Furkan Saban, Büşra Ege, Emre Yıldırım, Talip Çiçek, Betül Sönmez, Taha Yılmaz, Fevzi Avcı, Kenan Özer, Hakan Kultaş, Burak İnce, Ayşe Akyıldız, Nurcan Çakmak, Kobaş Karate spor kulübünden Recep Ersel Koçer, Mehmet Burnaz, Enes Topaloğlu katılacak.

İlk defa bu kategoriler de yeni sporcularla müsabakalara katılacak olan Geyveli sporcular bu yarışmalardan başarılı dönmek hedefindeler.

Karate federasyonu As başkanı Meydan Kobaş ve 3. bölge temsilcisi Özcan Cesur'unda katılacağı yarışmalarda görev alacak ilimiz hakemleri de 3. bölge Hakem kurulu başkanı Uğur Kobaş tarafından açıklandı.

Açıklanan listeye göre görev alacak hakemler;
Uğur Kobaş, Hayrullah Mete, Tayfun Kobaş, Elmas Kaymaz, Doğan Erdoğan, Muammer Sağlam, Hüseyin Bacak, Sinan Sadık Avcı, Rıza Terzioğlu, Hakan Duysak, Yıldız Çakır, Emel Sınırcı, Şahin Damar, Memduh Sakarya, İlhan Cevher, Metehan Bedir.

Antrenör ve hakem Uğur Kobaş: " Sporcu ve hakemlerimiz için çok yararlı müsabakalar olacak. Sporcularımızın başarılı olacağına hakemlerimizin de tecrübe kazanacağına inanıyorum.

Bölgelerin mimarı As başkan Meydan Kobaş ve bölge temsilcisi Özcan Cesur’a da bizlere sağladığı bu olanaklar için teşekkürü de unutmamak lazım.” dedi.


 

Karate Hakemi Uğur Kobaş

Karate hakemleri..

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs