Geri

Ersağ Temizlik ve Kozmetik Ürünleri’nden tanıtım semineri

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri hakkında Mutlu Çınar ve ekibinin düzenlediği tanıtım programını Sibel Ceylan yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN
Editör Editör
Ceylan: “Türkiye’de toz deterjanlarımızda fosfatsız ve en önemlisi % 100 Tük Malı olarak Ersağ firmasınca üretilmiştir. Kişisel bakım ürünleri, bay ve bayan parfüm ve çeşitli makyaj malzemeleri olarak üretildi.

Ersağ Üretici firma olarak, Tüm Dünya ve İnsanları için yine çevreci, sağlıklı ve yerli üretim ürünleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Gücünü tarihinden, enerjisini milletinden alan şirketimiz ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ersağ kendi ürettiği ürünlerinde kullanmak üzere Aloe Vera Bitkisini yetiştirmeye başlamıştır.

Ürünlerimizin içerisinde farklı oranlarda RİTHA bitkisi vardır. Ritha bitkisi uzun zamandan beri temizlik yapmada kullanılan bitkidir.

İçerisinde bulunan 55 adet etken madde sayesinde ve yine kırmızı neons sayesinde renklileri daha canlı gösterip çamaşırların liflerini korumaktadır.

Ritha, Hindistan’da yetişen bir bitki olup, özellikle ipek halıların yıkanmasında kullanılmaktadır. Ürünümüz Organik olup İnsan sağlığı ve çevre açısından zararı yoktur. Ritha bitkisi içerisinde bulunan 55 adet etken maddelerin en çoğu asittir. Bu bitkisel asitler Meyve ve sebzelerin üzerinde bulunan mumsu yapıya sahip olan, kimyasalların temizliğinde etkilidir.

Meyve ve sebzeler yetiştirilme ve muhafazası sırasında kullanılan koruyucu kimyasallar, suyla yâda alışılmış temizlik ürünleriyle temizlendiğinde tam olarak temizlenmediği için, insan sağlığı için tehlikeli sonuçlar oluşturabilmektedir.

Meyve ve sebzeleri suyla yıkadığınızda meyve ve sebzelerin üzerinde su yağsı bir tabaka oluşturduğunu ve böylece tam temizlenmediğini göreceksiniz.

Firmamızca üretilen ürünlerden aldığınız zaman hem hediye kazanacaksınız hemde kendinize yeni bir iş imkânı bulmuş olacaksınız.

Üyelerimizden Mutlu Çınar 2,5 ay önce başladığı çalışmalarıyla aylık minimum 1.500 TL ailesine gelir elde etmeğe başlamıştır.

Bundan sonraki yapacağımız tanıtım toplantımız sizlere GEYVE HABER aracılığıyla bildirilecektir. Davetimize gelerek bizleri dinleme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz.”dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs