Geri

Geyve böylesini görmedi

Geyve belediyesi tarafından düzenlenen iller arası minik yıldız karate müsabakalarına 500 yakın sporcu katıldı.
Editör Editör
 Geyve belediye başkanı Murat Kaya'nın ev sahipliğinde yapılan organizasyona yoğun iş temposuna rağmen katılan Türkiye Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan büyük ilgi gördü.
Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan, karate federasyonu as başkanı Meydan Kobaş, Gençlik ve spor il şube müdürü Özcan Cesur, Hakim Abdullah Özer, ilçe emniyet müdürü Tamer Taşlı, İl genel meclis üyesi Neşat Çakır, Halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır, İlçe spor müdürü Vedat Duman , halk eğitim müdür yardımcıları Raci Yılmaz, Resul Tunçbilek, İlçe nüfus, Postane, Kızılay başkanı da yarışmalara katılarak müsabakalara ayrı bir renk kattılar.
Türk sporuna katkılarından dolayı Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Türkiye karate federasyonu başkanı Esat Delihasan, as başkan Meydan Kobaş ve şube müdürü Özcan Cesur'a şilt verdi. Geyve ilçe antrenörü, Avrupa,dünya hakemi Uğur Kobaş, ilçe sporuna verdiği hizmetlerin anısına Geyve belediye başkanı Murat Kaya'ya şilt verdi.
Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan yaptığı konuşmada " Karate federasyonu olarak 3. bölgenin yaptığı faaliyetlerden memnun olduğunu, Geyve de bulunmaktan mutlu olduğunu söylerken Sakarya karatesinin bu seviyede bulunmasının mimarı Meydan Kobaş'ada teşekkür etti.
Geyve belediye başkanı Murat Kaya yaptığı konuşmada "İlçesinde bu faaliyeti yapmaktan mutluluk duyduğunu, destek olduğu spora bundan sonra daha çok destek olmaya çalışacağını, söyledi.
Dereceye giren sporculara ödülleri katılan protokol üyeleri ile birlikte verilirken, Geyveli işadamı Tuna Görgülü, Sivas'ta yapılan şampiyonada Türkiye şampiyonu olan ve dünya çocuklar şampiyonasında derece yapan Fevzi Avcı ve Aleyne Çetin'ede altın hediye etti. Tribünlerin dolu olduğu yarışmalarda sporcuların birincilik için kıyasıya mücadelesi de görülmeye değerdi.
Başkan Murat Kaya gelen misafirler ile özel olarak ilgilenmesi de günün en güzel inceliklerinden biriydi.
Antrenör Uğur Kobaş "Sözün bittiği yerdeyim derler. Bu maç için doğru söz, bu kadar güzelliği bize yaşatan müsabakalara sponsorluk yapan Başkan Murat Kaya'ya şükranlarımı sunuyorum. daha fazla söze gerek yok. dedi.
NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs