Geri

Geyve Misafirlerini bekliyor

1 Mayıs Cumartesi günü Zonguldak, Yalova, Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya illerinin katılımı ile iller arası Geyve belediye başkanlığı Karate müsabakaları Geyve Atatürk spor salonunda yapılacak.
Mustafa Hamdullah ERGİN
Editör Editör

 Minik yıldız kategorilerinde yapılacak olan müsabakalara 500 yakın sporcunun katılması bekleniyor. Geyve belediyesinin sponsorluğunda yapılacak olan müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya verilecek.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: "İlçemizde spora destek olacağımızı her zaman söylemiştik bu anlamda yapacağımız bu müsabaka ile ilçemiz halkının spor da yarışma görselliğini de görmesini istiyoruz.

İlçemiz açısından gençlerimizi spora kazandırmak adına yarışmaların ilçemizde yapılmasının çok yararlı olacağına inanıyorum. Tüm Geyve halkını bu yarışmalara izlemeye bekliyoruz" dedi.

Geyve ilçe antrenörü Uğur Kobaş: "Karate federasyonun 3. bölge maçları olan bu müsabakayı başkanımız Murat Kaya'ya açtığımda çok olumlu karşılayarak müsabakalara sponsorluk yaptı.

 Kendisini spora ve branşımıza olan desteklerinden ötürü kutluyorum. Amacımız Geyve de sporu daha da sevdirmek, Geyve'nin tanıtımına katkı sağlamak. İnşallah Cumartesi günü tribünleri spor seven halkımız ile dolduracağız.” dedi.

Müsabakalar saat 10'da başlayacak. Açılış töreni ve yapılan müsabakaların madalya töreni 14 00'de yapılacak. Törenden sonra müsabakalar devam edecektir.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs