Geri

Motokros Tutkusu

Geyve’li motokros tutkunları bu hafta sonu Çukurköy’deydi.

Editör Editör

Her pazar ayrı bir güzergâh belirleyip tutkularını doğayla paylaşan grup üyeleri adına konuşan Hüseyin Akmeşe:

 

“Biz Geyve’li motokros tutkunları olarak hava şartları ne olursa olsun her hafta sonu mutlaka bir araya gelip bir etap tırmanışı gerçekleştiriyoruz. Bu sporu yaparken hem gündelik hayatın stresini atıyor, hem de güvenli mekânlarda sürüş yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Motokros yapmak bir yaşam tarzıdır.Bu sporu yapmak bizi hem ruhsal hem de bedensel olarak disipline ettiği için Geyve’li kendini genç hisseden herkesi bu sporu yapmaya davet ediyoruz. Bizimle irtibat kurmak isteyen arkadaşlarımız Geyve Meslek Yüksekokul’u girişinde bulunan Motor tamir ve bakım atölyemize gelerek bize ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

 

Grup üyelerinden Baki Önal ise :

 

“Motorkros yaparken amacımız genç nesillere Geyve de farklı spor aktivitelerininde yapılabildiğini göstermek ve onlara örnek olabilmek. Böylece gençler belli başlı mekânlarda zaman öldürmek yerine, bu tür aktivitelerle zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirebilirler.

 

Bu aktiveler sayesinde hem Geyve merkezde ses kirliliğine neden olmuyoruz,hem de Geyve’mizin keşfedilmemiş doğal zenginlikleri ile tarihi ve kültürel yerlerini de görme fırsatı buluyoruz. Doğa ve spor tutkunlarını aramızda görmekten mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

 

 

Haber:Süphan ÖZTEKİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs